hej hej
no, mi smo preziveli prvi dan
... decka sta bila pridna in presenetljivo "lahko obvladljiva". Spat sta sla ze ob sedmih in upam, da bo do jutra mir
. Jaz pa sedim za masino, jem cokolado in z enim ocesom gledam oz. usesom poslusam poslusam House-a.
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Joj, js sem pa danes odpovedala en razgovor, sem skoz imela tak butast filing, da bi se brezveze vozla v lj in nazaj, da je že itak vse naštimano, pa tudi če ni, bojo prej vzeli nekoga iz lj, pa tudi vožnje vsak dan do lj in nazaj si kr nekak ne predstavljam... ne vem, a sem čudna, da odpovem razgovor?? Mal imam slabe vesti, po drugi strani pa olajšanje, da mi ni treba it...
Nic nisi cudna, jaz bi temu rekla 6. cut.
delo od doma - odvisno od cloveka, od narave dela in kolektiva. Meni ful pase, da lahko delam od doma, ker imam mir in HB imam taksno delo, da je to izvedljivo. Sicer pa tudi s tem nimam problema, da bi me doma kaj premamilo. Vem kaj imam za naredit, do kdaj in zato se brez problema vsedem za masino in delam.
voznja v sluzbo - vsak dan naredim 50 km v eno stran, vecinoma cez gric po fajn ovinkasti cesti. Avtocesta je samo od Vrhnike do LJ. Ce bi bila pa celo pot avtocesta, bi bilo pa to zakon. Pa sem se kar navadila na voznjo. Zjutraj si na poti zorganiziram misli, na poti nazaj pa se do doma ze fajn skuliram in odmislim.
poli - upam, da se uresnicijo vsi trije nacrti!
Bravo vsem ki lulajo in kakajo na kahlico, pa tudi tistim, ki sami papcajo

. Pa Emi tudi, ki je ze spet zmagovalka!
Tako, to bo to za danes...