Cer! Pri nas je te dni res pestro in zabavno.
V soboto smo se razvajali pri mojih, vceraj smo sli dopoldan v Arboretum in oba fantica sta bila navdusena nad dinozavri. Potem smo skocili se k mojim na kosilo in nato se k sestricni mojih fanticev, ki je praznovala rojstni dan. Skratka smo bili zunaj cel dan.
Danes smo se pa po zajtrku vsedli v avto in odpeljali na Most na Soci. Tam pa z avtom vred na vlak in v Bohinj. Res ena simpaticna izkusnja. Malo smo pogledali jezero, potem pa smo prehodili se milijon stopnic, da smo se povzpeli do slapa Savica. Sledilo je kosilo, tokrat druzinska pica. Potem pa veselo nazaj cez Bled proti domu. No, jaz sem v tisini vozila, moji trije decki so pa vsi spali v avtu
.
No, ce se boste kdaj potepali po bohinjskem in se vam zalusta pica, vam priporocam picerijo Ema v Srednji vasi pri Bohinju
.
Jutri naj bi se sli razvajati k tasci in tastu, pa je razvajanje prestavljeno na prihajajoci vikend.
kopanje - mi nimamo problemov s kopanjem, je pa res da se kopata skupaj v banji. Andromeda, mogoce mu kupite kaksno lustno pisano nedrseco podlogo ali pa naj se eden od vaju z njim tusira v kabini. Hmmm... pojma nimam
IZVIRNO SPOROČILO: poli*
mojsonček- super za avto. Kaj za eno mašino sta kupila?
ah, ena majhna masinca... Clio

... ravno toliko da imamo za postukat. V roku enega leta pa ciljamo na C4 Grand Picasso
to bo to za danes... sem popolnoma unicena... grem se kaksno stran knjigice prebrat, potem pa spat