IZVIRNO SPOROČILO: poli*
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek
Danes smo se pa po zajtrku vsedli v avto in odpeljali na Most na Soci.
Potem ste bli pa zlooo blizu nas
.
Ja vem ja... naslednjic, ko bomo sli v Tmin na britof, se ti kaj javim, pa se lahko za kaksno kafe zmenimo. Ja, na zalost nimam vec zivecih sorodnikov v vasem koncu, da bi veckrat prisli, tako da gremo samo se parkrat na leto na britof.
No, kljub temu, da smo bili doma, smo preziveli en lep dan. Zjutraj so moji trije decki vstali ob 6.30, mene pa pustili spati do 8.30

. Dopoldan sta prisla dedi in babi na kafe, da sta se mladinca malo pocartala. Po kosilu smo sli pa vsi vodoravno (no, tavelik mladinc je polezaval na kavcu in gledal Madagaskar). Potem smo pa zunaj okrog hise tekali, kosili travo in igrali nogomet. Za zakljucek dneva so padle se palacinke, potem pa samo se mizule...
Jutri zjutraj peljeva mladinca k tasci in tastu za 3 dni, potem pa gas v sluzbo po 10ih dneh. Ja, nas vrtec je ta teden zaprt in nimamo druge, kot da ju damo "v rejo" za ta cas.
Mene je pa danes tako hudo napadla alergija na cvetni prah, da je groza... po moje ze 15 let nisem imela taksnih tezav kot danes... ah bo ze...
lep vecer in lepo nocko...
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 27.4.2010 20:27:04 >