IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Sem pa v Zadru od moževe tete dobila recept za zelo osvežujočo zadevo, ki je pravšnja za prihajajoče poletne dni in je lahko kot priloga zraven kakšnih ražnjičev, ocvrtih jedi itd - nasekljane kumare in malo čebulce (lahko tud brez nje) zmešaš s pasirano skuto in kislo smetano, malo posoliš in po želji popraš in to je to, meni je bilo res dobro. Količine mi sicer ni povedala, je pa vse skupaj izgedalo kot bolj tekoč namaz..no, verjetno bi se lahko tudi kot namaz uporabljalo
Bom probala ob priliki.
mojsoncek: kaksna je bila torta?
Jaz sem danes naredila pico....mmm..je bla dobra. Zame in za taščo z veliko zelenjava, za mojga in svaka pa z veliko mesnega

Pa smo bili vsi zadovoljni.
Sem si pa včeraj printala nekaj receptov slaščic od Nigelle. Če le moram gledam ob nedeljah njene oddaje. No ko preizkusim vam sporočim. Kakšen bo sigurno dober.
Andromeda: strokovca imam v četrtek, pojutrišnjem, ob 15.30.
spanje v vrtcu: na začetku je problem ker ne zaspijo. Ampak jih ponavadi vzgojiteljice malo božajo al pa kaj takega. Se pa kmalu navadijo na spanje v vrtcu. Pa vedno sem bila presenečena kako lahko kljub večim na kupu zaspijo. Doma so pa sami in je akcija. Pri nas je zelo odvisno popoldansko spanje čez vikend. Če smo kje zunaj, odspi od 30 minut do ure in pol in je dober do večera. Če smo pa doma je pa zdaj že nekajkrat spal od 2 do 3 ure. Kar je čisti luksuz
igračke: ko se v kakšno zapiči je tista zakon. Pa če mu ponujaš kaj drugega, boljšega, novega,...briga ga.
Danes je bil uspešen dan učenja. Možek je pa tudi popoldne dokončal ograjo za ta veliko posteljo. Tako da jutri zmontira in bo šel Nace v ta veliko posteljo.

Tamala posteljica se pa spet zloži v najmanjšo za novega backa
Grem se še malo učit al pa na kavč...še ne vem....
nočko
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.