IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Tud tašča mi je zadnjič nekaj rekla v stilu:" sej če bi bla ti prej zaposlena, zdej že dolgo ne bi bla več na porodniški, ne?" Vrag babji
Tale tvoja tašča je res en velik babji vrag

Čez eno uho notri, čez drugega ven
In super, da je Dario ok.
Drugač pa eno lepo dobro jutro!
Spet dežuje

No upam, da čez dan kaj poneha, da bom šla lahko malo ven. Drugače imam pa danes CEL dan frej....uh.... mislim, možek že pride iz službe, Nace gre pa po varstvu k mojimadvema. Najprej me čaka likanje, potem bom pa vidla....mogoče kakšno kuharsko ustvarjanje.... al bom pa kavč likala. Sej zdej si pa to lahko privoščim
Včeraj sva bili z mami v Supernovi. Super žensko dopoldne

Kupila sem za možka 3/4 bež hlače, pa eno marelično majico (sva imela že borbe, ker je on reku, da roza in vijolične ne bo nosil, jaz pa da je marelična, no sem se kao napuntala in potem je reku, da jo bo pa nosil. Po njegovem so modre in črne čist ok.

) Pa za Naceta dve kratki majici v C&Aju. Ima C&A ful majic tko po 3.5 eur. Pa luštne. Drugač pa robe zadosti, samo če rabiš...
Zobarja sem pa tudi preživela

je bila nežna in zdaj imam kontrolo čez 1 leto
Glede marchmelovov od zadnjič, jih imajo v Leclercu. Tam na policah pri bonbonih in prov piše marchmelov gor.Tako da ni za falit. Danes probam un recept in sporočim.
Ima pa Leclerc ful izbire. Mislim, tko da hočeš kakšne sestavine, ki niso ravno običajne se pomoje vse dobi. Drugače je pa pri kruhu treba vzeti iz enga avtomata številko, potem si pa po številki navrsti. Drugače ti ne more dat kruha prodajalka. Hehe sem prvič vidla to.
Grem na lov za enimi japankami, če so na netu kje, ker v trgovini ni prave barve....
Lp
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.