IZVIRNO SPOROČILO: onur
Aja, mi bomo cez 10 dni stari leto in pol, pa še nobenega cepljenja ali sistematskega pregleda ni na vidiku... cudno!
Ma kaj ni 4. doza od 18-24 meseca.
4. doza mora biti 1 leto po prejemu 3. doze cepljenja, tako mi je sestra razložila. Kak mesec kasneje pa tudi ni panike. No, jaz sem potem poklicala v zdr. dom in prestavila cepljenje za 1 teden...
Sicer pa dober dan, pri nas bolj moker dan

Sva šla dopoldne z miškotom malo naokrog, pa naju je dež oz, kar precej hud naliv ujel, še dobro, da imam v vozičku vedno prevleko za dež in dežnik. Kavbojke sem kar ožela, ko sem prišla domov

Dario je danes nekam bolj siten, mislim, da mu zobki nagajajo, ker se bolj slini in drgne po dlesnih...
Danes bomo imeli za kosilo osliča v pivskem testu in kromprijevo solato, ker Dario je samo pire krompir, mu bom posebej naredila pire.
Spet 1 ? - a vaši malčki radi jejo sadje? Dario ga noče in noče, mu pokažem jagodo, pa se samo namrdne in sploh noče niti koščka poizkusit. Ima pa rad sadne kašice, predvsem kupljene... Mama mi je zadnjič rekla, da tudi jaz do drugega leta nisem jedla nič sadja in mi je morala frutke kupovat. Očitno se zgodovina ponavlja
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 14.5.2010 12:58:37 >