IZVIRNO SPOROČILO: orka
bethany jaz oz mi2 sva poročena,mož ima sp in prikaže min.dobiček,jaz pa na zavodu brez dohodkov in ja vrtca mi ni treba plačati,pa dodatnega zavarovanja,pa na rk grem lahko po cunje in pakete,čeprav se cunj na rk izogibam na 100km,katastrofatudi to ni več kot je bilo.Tudi ti boš letos po vsej verjetnosti dobivala malo višji dodatek a ne pozabite oddati vloge saj vas več ne bodo opominjali kot so to počeli v preteklosti,torej če je rojena nov. potem je zadnji rok za oddajo 31.10. oz. zadnji dan meseca pred mesecem rojstva.
Orka- te čisto razumem in vztrajaj pri svojem. Sicer pa imaš verjetno potrdilo (oz. so dali na vlogo žig z datumom), tko da ti morajo od takrat naprej šteti in se ne izgovarjati.
Jaz sem bila tudi ful jezna, ker so mi takrat ko sem se zaposlila sešteli dohodke za dve leti skupaj (še vedno ne vem, če je to prav

) in potem so rekli, da bom morala zaradi tega, ker je tamala v vrtcu nekej vrnit.... 5 mesecev sem bila brez nadomestila in brezposelna- za tisto mi pa niso hoteli dati za nazaj.... za vrtec so pa hoteli vzeti za nazaj.
No, potem mi je rekla, da če ostanem brezposelna moram naredit spremembo, da bom več OD dobivala... ja in ko se je to zgodilo mi ni hotela spremeniti

.... namreč, jaz pojdem še malo v šolo in če nisem prijavljena na zavodu mi noče spremenit vloge za OD.... tko da sem se prijavila samo za 1 mesec. Bomo videli, kaj mi bo nakladala, pa ko pojdem čez 2 tedna za štipendijo dol
In vedno se vedejo, kot dasem prvi primer v njihovem življenju.... neee, še nobene študentke mamice niso imeli, ane?!
Upam, da ste me kaj tazumele, ampak me vedno ujezijo dol!