oj! Evo mene za 2 minutke :)
Spet imam polno dela
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Pri nas v vrtcu pa imajo najraje, da ima otrok škorenjčke kr tam, in jih potem, če je treba, obujejo v njih, ko grejo ven. Tudi samo za hodit po mokri travi. Da nimajo čeveljčkov mokrih, kar je mimogrede.
tudi v nasem vrtcu je taksna praksa... skorenjcke imajo kar tam in jih obujejo kadar je treba, tudi za mokro travo :)
skorenjcki - tudi moja mladinca sta nora nanje

... zakaj ze?!... ne vem

. Ona dva bi jih se poleti, v najvecji vrocini, nosila. Sicer pa imava midva z Nejcem borbe, ker on bi se vedno vsakic na noge dal poletne sandalcke. In potem se prepricujeva in prepricujeva in isceva kaj bo dal na noge namesto sandalckov. Sicer je na zacetku zelo prisrcen, ko recemo da nekam gremo. Se takoj zalaufa do cevljev, pobere sandalcke in mi jih, z iztegnjenimi rokami pred sabo, prinese in rece :"A tole?!"... no potem se pa zacne :)
utrujenost - mene je prijelo ze zimsko spanje, ne samo jesenska utrujenost
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
...Sosedov otrok se že 1 leto vsao jutro dere po hodniku in joka, ker noče v vrtec, pa je star skoraj 4 leta
mhm... tud taki so nekateri Js si želim, da bo čez čas elina sama kr letela proti vratom vrtca, hehe!! Pa potem ne bo hotela domov... raje jutranji jok zamenjam za odhajajočega, hehe...
Tudi to bos docakala, verjemi mi
zdej pa nazaj delat... lep dan