Ojla,
Me je blo kar malo strah, kako bo Lovro včeraj reagiral na vrtec, ker je bil sedaj dobra 2 tedna doma. In sem bila prijetno presenečena, da ni bilo nobenega upora in joka.
Lovro, sem ponosna nanj. Upam, da bo kmalu kot pri Sončnica24....
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Imam 1 vprašanje - kaj boste kupili vašim malčkom za rojstni dan? Mi razmišljamo o triciklu, ker ga še vedno nima...
Tricikel že ima.....verjetno kak bager na daljinca. Sicer boma pa verjetno malo počakala, kakšna darila bo dobil, potem pa mu bova kupla še sama. Ne maram hodit v trg. menjavat stvari. Lani sem dobila trojno duplirano
No, pa še 1 ? - je katera mogoče že "oblekla" torto s tičino maso?
Nisem ravno strokovnjak za peko-tako da ne....
Kocke-pri nas so zaenkrat zakon in že razmišljava, da mu kupiva še kak komplet. Najraje jih seveda vse vsipa iz vrečke, potem pa moramo zidat stolpe ipd., da jih lahko podira
Odvajanje od plenic-Šema zelo dobro razmišljanje in tud sami gremo na kahlico pred kopanjem in sedaj že sam reče. Čeprav preostali del dneva ni navdušen in se brani. Sama ga pa ne silim, ker potem ni iz tega nič-preizkušeno. Ga pa skušam pripravit še zjutraj, pa ni ravno navdušen nad mojo idejo

.
Materina dušica-od Justa, se mi zdi najbolj učinkovita. Mažemo po podplatih, če je hudo pa malo po prsih. Včasih dobi kak izpuščajček, ne pa vedno.
Nič, grem kuhat.....pa tla pomit. Morem hitro še ta tedn izkoristit za generalno čiščenje hiše. Drug tedn pa veselo na delo-končno

.
LP