Ojla,
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Je v Avstriji drugačna situacija, oz. se da tam dobit več za fantke kot pri nas? Ker potem jo ob prvi priliki mahnemo v Celovec, ki ni tako daleč stran od ans.
Midva greva v Graz in imajo v C&A ter H&M VELIKO večjo izbiro kot pri nas. Za Celovec ne bom dala roke v ogenj. Se mi včasih zdi, da naše trgovine prodajajo tisto, kar v Avstriji ali Nemčiji ne prodajo

Sma v C&A dobila majčke po 2€....in to sma prebirala, ker je bilo tega preveč

Če ti je blizu, se splača vsaj preverit.
mmami24-dobrodošla....od kot pa si? Malo sem radovedna
mojsonček-paše a ne? Sama zlo rada berem in si skušam večkrat zvečer, ko Lovro zaspi, privoščit kako urco branja.
orka-moja sestrična ima punčko in pravi enako.....ne vem, mogoče pa je res murphyev zakon

....men se v trgovini vedno vse zdi roza....
Ko vas tako berem-same pridne študentke-me kar zagrabi slaba vest zaradi nedokončanega študija. Pa kaj, ko sem popolnoma zgrešila smer (beri:poslušala starše

) in sploh nimam volje se učit. Kako naj pol končam? Ah, ko bo dobra priložnost, bom naredila kakšen drugi faks....zaenkrat pa bo z mano slaba vest
Lahko noč in lepo spanje.....jutri pa novim zmagam nasproti. In ne pozabite-jutri je petek