mmami24 - dobrodošla med nami! Kaj pa študiraš? To, da dobiš takoj zaposlitev po končanem študiju je pa super in tudi dobra motivacija, da končaš zadevo.
sončnica -
za opravljen izpit.
IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva
Ko vas tako berem-same pridne študentke-me kar zagrabi slaba vest zaradi nedokončanega študija. Pa kaj, ko sem popolnoma zgrešila smer (beri:poslušala starše
) in sploh nimam volje se učit. Kako naj pol končam? Ah, ko bo dobra priložnost, bom naredila kakšen drugi faks....zaenkrat pa bo z mano slaba vest.
Jst že nism pridna študentka

Na fax sem se vpisala leta 2000. Pred 10 leti, haloooo

Vsak letnik sem ruknila, pa vedno mi je ostal le 1 izpit. tisto leto, ko sem bla absolvent, sem zanosila in imela še 9 izpitov za opravit, sedaj pa sta mi ostala 2, no, 1 je iz 2 delov, tako, da se moram še 3x naučit, pa 2 diplomi naredit.
No, mi smo včeraj popoldne praznovali rojstn idan od Daria, imeli smo se fajn, je tašča čisto ena druga oseba, odkar sva jo z možem "zagrabila". ko so odšli nazaj v LJ in je dario zaspal, sva pa z možem še malo ob pivcu posedela in anenkrat je bla ura polnoč, tko da mam danes malce težko glavo, pa še dobro, da se je v hladilniku našel še en energy drink
Lep petek va želim in prihajajoč vikend, baje sonca ne bo manjkalo, zato izkoristite lepo vreme!