aja, sem čist pozabla, sem hotla sam spanje pokomentirat k mi se tud še zmeri nosimo in ujčkamo in pojemo...no, mogoče pa bo treba počas navajat na samostojno spanje, čeprav men se stem ni nikol mudil, naš se ful težko umiri, pa prej pogledava knjigico, počasi pogasiva ta velko luč in imava sam še nočno, pa mlekca spije , pa še mal čajčka za povrh, pa dudico, pa nojo roko, pa moj ušes...pol pa uspavanko pa traja ene 5-10 minut pa tak angelsko zaspi
ah, jaz še ta velke zvečer lep pocrkljam, da bodo zaspali z dobrim občutkom in vstali z dobrim začetkom dneva
simonkr..našemu se tudi tisto uspavalna količina mlekca znižuje, a ni kaj ...rastejo...pa mogoče že čez dan zadosti popapcajo
urša08..pa sta res zlata tvoja fantička
glede vzgoje pa sem hotla dodat sam to, da imamo pri nas 4 zelo različne otroke in res, da jih poskušava vzgajat v enakih smernicah glede splošnih zadev...npr. gledanja tv, igranja pc-ja, odnašanja smeti in drgih opravil, kar se tiče bolj individualnih zadev...kot je šola in osebni problemi, razni strahovi, želje, načrti, vse to pa obravnavava posamezno, saj le tako doseževa maximum pri vsakem od njih
bye!!!
MAJ 19.2. 2009
VSI MOJI SONČKI