writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del

clock-img

19.11.2009, 07:02

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Jutro

Nočka super user posted image user posted image user posted image user posted image Je Žiga spal brez zbujanja do 5.15user posted image , tako da sem se naspalauser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

19.11.2009, 07:05

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Vidim da ste ful navdušene nad fuzbalomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz sem neki čist anti športnik in me te tekme sploh ne ganejouser posted image

Glede debat moram reči da so mi zanimive in mi je po svoje ravno to všeč ko ima vsaka svoje mnenje in potem z veseljem prebiram druga mnenja in včasih moram priznati da se tudi zamislimuser posted image

clock-img

19.11.2009, 07:07

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Kolumbo super za zapolnjene dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image Tanci je pa že doma sam ji računalnik ne delauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 07:10

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Ajvy super da gre Tarja danes v vrtec, tebi se bo pa prileglo dopoldansko spanjeuser posted image

Boma
kaj si tok hudauser posted image

sjmm super za igro s kockamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 07:13

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Larissi (od Simonekr) in Maju (od sjmm)  vse naj naj za obmesečnico

user posted image

clock-img

19.11.2009, 07:39

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Larissi (od Simonekr) in Maju (od sjmm)  vse naj naj za obmesečnico

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

19.11.2009, 07:40

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

jutro...nocka kar ok sam ob 1h se je zbudil in kr neki jokcal,se premetaval po postelji...na koncu sem mu dala zlicko calpola in je zaspal do 6:30h...

MLEA ti si pisala ,da so v hoferju plenice 50kom 6e????Vsaj jaz sem tko prebrala...sem sla vceraj gledat pa so 8e ...a je bila takrat kaksna akcija al si se zmotla?

clock-img

19.11.2009, 07:44

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Jutro....

TIsa je bila danes nekam zgodnja....20 do sedmihuser posted image ..no, 20 minut prekmaluser posted image ...
Tarja je bila tolk vesela...k je šla v vrtec...res..nepopisno...
NOčka...OK....če bi šla mami mal prej spatuser posted image

Urša...jjjjjeee..superca da si se naspala.....sem zelo vesela.....
Šport....sem kot Desa MUck...nisem športnik ...user posted image user posted image

KOlumbo...tebi pa dogaja....res

Debate....rada si izmenjavam mnenja...se mi zdi ,da se veliko naučim...sploh zato, ker je full zanimivo, kako nekaj za nekoga velja, pa drugemu niti na misel ne pride...pa tko...
KOlumbo...ne vem zakaj se ne bi smele pogovarjat o dojenju,...in na sploh...ne vem...včasih imam občutek,da za take resne in občutljive stvari ni prostora na tem forumu...pa kaj potem če se ne stinjamo in mal pobockamo med seboj...takrat se odpirajo naša obzorja...in ko se bomo znašli v precepu...bomo imeli tako veliko rešitev..namesto nobene, ker je pač lepo biti v popolni harmoniji...
KOlkr sem že napisala...se mi zdi ,da med takimi orenk debatami ljudje pokažejo pravi obraz....in to je najbolj zanimivo brat..saj se rišejo nepredvidljive podobe...

clock-img

19.11.2009, 07:45

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

MIhailo..a mu zobki rastejo??

clock-img

19.11.2009, 07:44

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Pijem čajčka, Nejc je zajtrk, Žiga spiuser posted image

Mihailo v Hofru so plenice 7,99e - 50 kom, če je bila kdaj akcija pa pojma nimamuser posted image Pa sej men se zdi to čist ok cena. Maš pa Mullerjeve mislim da 6e - je pa 44 kom - vsaj mislim.

clock-img

19.11.2009, 07:45

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

joj...kolk komaj čakam tale december...upam,da nam bo dan še snegecuser posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 07:51

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

joj...kolk komaj čakam tale december...upam,da nam bo dan še snegecuser posted image user posted image

Jaz tudi, mi je to en lep mesec, no sej men se začne že s prvo adventno nedeljo, ko postavimo adventni venček, pa vsak dan eno čokoladko pojemo. Potem pa ves mesec nekaj pečem, pa študiram kako bi stanovanje okrasili, kake voščilnice bomo nardili,... Pa seveda rada nakupujem darila oz. darilca, pa sprehod po okrašeni Ljubljani,... joj sej bi kr naštevalauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 07:51

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Mihailo v Hofru so plenice 7,99e - 50 kom, če je bila kdaj akcija pa pojma nimamuser posted image Pa sej men se zdi to čist ok cena. Maš pa Mullerjeve mislim da 6e - je pa 44 kom - vsaj mislim.

Ja Ursa tako je...jaz imam mulerjeve pa od lidla sem tut mela in cena je obeh ok...sam ko sem sla vceraj gledat,ker se mi zdi da je mlea pisala da so 6e...al sem pa kaj zamesala...

AJVY ne vem vidit ni,imAMO tre kakece,mogoce je to problem...zjutraj je ze kakal pa ravnokar tudi upam da ne bo trd kakec...

clock-img

19.11.2009, 07:52

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Jutro....

TIsa je bila danes nekam zgodnja....20 do sedmihuser posted image ..no, 20 minut prekmaluser posted image ...
Tarja je bila tolk vesela...k je šla v vrtec...res..nepopisno...
NOčka...OK....če bi šla mami mal prej spatuser posted image

Urša...jjjjjeee..superca da si se naspala.....sem zelo vesela.....
Šport....sem kot Desa MUck...nisem športnik ...user posted image user posted image

KOlumbo...tebi pa dogaja....res

Debate....rada si izmenjavam mnenja...se mi zdi ,da se veliko naučim...sploh zato, ker je full zanimivo, kako nekaj za nekoga velja, pa drugemu niti na misel ne pride...pa tko...
KOlumbo...ne vem zakaj se ne bi smele pogovarjat o dojenju,...in na sploh...ne vem...včasih imam občutek,da za take resne in občutljive stvari ni prostora na tem forumu...pa kaj potem če se ne stinjamo in mal pobockamo med seboj...takrat se odpirajo naša obzorja...in ko se bomo znašli v precepu...bomo imeli tako veliko rešitev..namesto nobene, ker je pač lepo biti v popolni harmoniji...
KOlkr sem že napisala...se mi zdi ,da med takimi orenk debatami ljudje pokažejo pravi obraz....in to je najbolj zanimivo brat..saj se rišejo nepredvidljive podobe...

Ajvy kaj bi jaz dala za tako zgodnjo uro, pri nas smo vstali 5:45user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede napisanega od debatah pa lahko samo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 07:53

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Jaz tudi, mi je to en lep mesec, no sej men se začne že s prvo adventno nedeljo, ko postavimo adventni venček, pa vsak dan eno čokoladko pojemo. Potem pa ves mesec nekaj pečem, pa študiram kako bi stanovanje okrasili, kake voščilnice bomo nardili,... Pa seveda rada nakupujem darila oz. darilca, pa sprehod po okrašeni Ljubljani,... joj sej bi kr naštevalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, pa vse je tolk pravljično...še skrbi....
PA otročki....pa snegec..pa sanke....pa ...

clock-img

19.11.2009, 07:54

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ja Ursa tako je...jaz imam mulerjeve pa od lidla sem tut mela in cena je obeh ok...sam ko sem sla vceraj gledat,ker se mi zdi da je mlea pisala da so 6e...al sem pa kaj zamesala...

AJVY ne vem vidit ni,imAMO tre kakece,mogoce je to problem...zjutraj je ze kakal pa ravnokar tudi upam da ne bo trd kakec...

ne, k si napisala da si mu dala Calpol..pol sem pa misnla

clock-img

19.11.2009, 07:57

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Urša..no upam, da nam ne bo treba tolk zgodi vstajat....

clock-img

19.11.2009, 07:59

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Ajvy mislim da vam ne bo trebauser posted image Pri meni sta pa oba zgodaj pokonci, sicer ne tok zgodi kot dons ampak ponavadi med 6 in pol sedmo.

Sedaj grem pa iz pidžame vn, potem pa mal po stanovanju pospravit, da bomo šibali vn ko Žiga sadje pojeuser posted image Se še tipkamo

clock-img

19.11.2009, 08:01

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ne, k si napisala da si mu dala Calpol..pol sem pa misnla

nekaj ga je bolelo,ker calpol je pomagal

clock-img

19.11.2009, 08:03

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

ja, pa vse je tolk pravljično...še skrbi....
PA otročki....pa snegec..pa sanke....pa ...

men je tudi december vsec,tiste luci,nakupovanja...itd...mi gremo pa jutri v Bosno cez vikenduser posted image

clock-img

19.11.2009, 08:05

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 08:08

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Naša noč..... user posted image user posted image ...ga je stari okrog lomu in ropotal, da je vse zbudu.... MOŠKIM NI ZA DAT NE DALINCA NE PIRA V ROKE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....se ga je pir prjel pol je pa ob dveh ropotal u shrambi pa še zdaj ne vem kva je iskal.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...no tud on ne ve.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 08:09

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Mihailo...ne vem...mislim da sem napisala cca 7 €....pa sem tud napisala, da nisem sigurna... ne me za jezik držat...user posted image ljudje smo zmotljivi.....user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 08:10

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

JUTRO.....

se, prebrala in si zapomnila le da je salt naredila izpit-BRAVOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače me je pa ob 23.00 vrglo iz postelje ker sem mislila da se pred bajto strelajouser posted image .....pa sem ugotovila da je fuzbala konc........pokalo je čisto nad bajto,Hana pa spala ko topuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NUJNO RABIM NEKOGA(LAHKO SEVEDA TUDI VEČ LJUDI) KI RAZTURA POLINOME,KOTE IN LIKE!!!!!!!!

clock-img

19.11.2009, 08:12

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

čebel@....jauz obožujem matematiko.. kaj rabiš????

So what....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem