cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del

clock-img

19.11.2009, 08:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@....jauz obožujem matematiko.. kaj rabiš????

IMAM 17 NALOG ZA REŠIT(MORAJO BITI 100% PRAV)ups črke.....

clock-img

19.11.2009, 08:17

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

A imaš skener? Mi po skeniraj in pošlji na mail... drugače pa...user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 08:18

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

A imaš skener? Mi po skeniraj in pošlji na mail... drugače pa...user posted image

nimamuser posted image

clock-img

19.11.2009, 08:20

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Čebel@ če nimaš skenerja pa s fotkotom poslikaj in pošlji po mailuuser posted image

clock-img

19.11.2009, 08:21

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Čebel@ če nimaš skenerja pa s fotkotom poslikaj in pošlji po mailuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 08:21

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Onasiss a me ti ignorirašuser posted image user posted image user posted image še vedno čakam odgovor

clock-img

19.11.2009, 08:28

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Onasiss a me ti ignorirašuser posted image user posted image user posted image še vedno čakam odgovor

kakšen????user posted image user posted image user posted image  moji možgani delajo zdajle 60 %user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 08:28

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Jutro punce! Hvala za čestitke, sej sploh ne morm verjet da ima že 9 mesecev! user posted image user posted image

Nočke ne bom hvalila, ker bo potem dons zvečer spet žurka user posted image

Grem mal pospravlat da ne bo moj reku da je bajta čist v razsulu!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

19.11.2009, 08:29

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ah pol je povsod priblizno isto. menda da zato ne zalepijo, ker je bolje ce drzis, da ni modrice.

pri nas z otročki ni treba v labaratorij mu kr tam sestra vzame in zadnič je ona pol poslala še v lab. ker je misla da kej ni vredu in je hotla da se ornk pogleda..... previjalne so pa tud čisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v bistvu so kr v čakalnici in so gor iz blaga in večkrat vidim da jih menjajouser posted image user posted image user posted image user posted image
aha vatico mu pa lepo prilepi na prsteka in ni treba nič držat (ker bi blo itak nemogoče)user posted image user posted image user posted image

debate
, tud men paše, ker se res lahko meniš k da si nekje na kavi in res je zanimivo brat.... ampak ko gre za dojenje me pač boli, ne morem si kej vem, da nisem sama kriva ampak boli kot da bi te nekdo z iglami pikal naravnost v srceuser posted image

fuzbal/šport od rojstva velika športnica po duši, če ne drugačeuser posted image user posted image user posted image .... no v mladih letih (sredna šola) ogromno prešpilala obožujem timske športeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (trenirala košarko) navijala v glavnem sem jst tista ki zasede TV ko je šport na programuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 08:31

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto Onasiss da ne boš iskala
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 08:34

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Onasiss Žiga še vedno čaka Evito, da mu pokaže kako je treba shodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja.....jutr?? bi šlo????

So what....

clock-img

19.11.2009, 08:40

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa se bo sploh videlo?

clock-img

19.11.2009, 08:43

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

EVO TI MLEA SAMO ZATE
IZVIRNO SPOROČILO: claud

A hoferjeve plenice kupujes? in ce ali so ok in kaksna je cena?

Mi smo kr na pamperskah in se to samo mullerjeve in samo vijolcne ali te nove bele.....pr ostalih ma prec rdeco rit....

So ...56 oz 50 komadov 6 €.... jim nič ne manjka....

Tamika...pri nas je imel Vito 5 tik preden se je odvadil od njih..... on ima itak full malo ritko.....

clock-img

19.11.2009, 08:45

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

aja.....jutr?? bi šlo????

Če bosta prišli bomo doma user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 08:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

EVO TI MLEA SAMO ZATE

Mi smo kr na pamperskah in se to samo mullerjeve in samo vijolcne ali te nove bele.....pr ostalih ma prec rdeco rit....

Tamika...pri nas je imel Vito 5 tik preden se je odvadil od njih..... on ima itak full malo ritko.....

ja pač se je zmotila za 2€ a zdej bo cel joj zarad tegauser posted image

clock-img

19.11.2009, 08:46

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

pa se bo sploh videlo?

Čebela vidlo se bo če boš dobr fotkala, nej bo na svetlobi, pa glej da ne bo kakih odsevov, ma parkrat fotkej sej boš vidla. Men je vedno rataluser posted image

clock-img

19.11.2009, 08:48

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

EVO TI MLEA SAMO ZATE

Kdo je pa rekel da bo joj?sem mogoce kaj hudega rekla...HECALA SEM SE !!!sploh pa nisem tebi nic rekla in ce ONASIS ne bo vsec ta sala mi bo ona kaj rekla ne pa ti,ker ti nic nisem rekla....

clock-img

19.11.2009, 08:53

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat user posted image

MIhailo...waw...fajn se potepajte...
Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....resuser posted image

Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit user posted image user posted image

Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočilauser posted image upam,da ti uspe najdit pomoč

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

19.11.2009, 08:59

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša...jst res nisem jutranji človek...to je groza...sem bolj nočna ptica....zat osem tut skoz delala nočne...ni ga lepšga k večina LJubljane vstane, jst grem pa spat user posted image

Maš doma JOmelop G za opekline...če ne si ga dol kupi...neprecenljiva krema za opekline....resuser posted image

Onasiss....jah--ni navajen revček....morta mal več vadit user posted image user posted image

Čebela...jst sem ta del pr maematiki preskočilauser posted image upam,da ti uspe najdit pomoč

Nisem vedela za to kremo...potepal se pa bomo fajnuser posted image pridejo se sorodniki iz Avstrije tko da verjamem ,da bo fajn..mal me je sam trema kak bo Mihailo v avtosedezu,upam,da ne bo hotel ven kot je hotel poleti iz lunice...

clock-img

19.11.2009, 09:00

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Ajvy nočne ja, sem jih jaz tud delala sam glede na to da sem jutranji človek mi niso bile najbolj po godu, mi je bilo pa všeč tisti teden po nočni ko si bil frejuser posted image user posted image Kje pa delaš če smem vprašat? A sedaj boš mela tud nočne ?

clock-img

19.11.2009, 09:01

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

Jutro!
Ja, baje je blo noro včeraj v mBju, mi je prav žal, da nisem več tam user posted image

Za seznamček: Aleks stoji (in naredi par korakov) ob opori 18.11.2009.
Pa mislim da je še napaka pri datumu pregleda: 8.3.2010.

clock-img

19.11.2009, 09:02

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

EVO TI MLEA SAMO ZATE

Kdo je pa rekel da bo joj?sem mogoce kaj hudega rekla...HECALA SEM SE !!!sploh pa nisem tebi nic rekla in ce ONASIS ne bo vsec ta sala mi bo ona kaj rekla ne pa ti,ker ti nic nisem rekla....

pa kaj neki skačeš!!!????a zdej pa se ne sme več komentirat postov ki niso meni namenjeni??ok,torej te bom ignorirala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

19.11.2009, 09:02

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Nisem vedela za to kremo...potepal se pa bomo fajnuser posted image pridejo se sorodniki iz Avstrije tko da verjamem ,da bo fajn..mal me je sam trema kak bo Mihailo v avtosedezu,upam,da ne bo hotel ven kot je hotel poleti iz lunice...

Mihailo ne boj se vožnje, če bo Mihailo bošček pa mal več pavz nardite pa bouser posted image Uživajte

clock-img

19.11.2009, 09:03

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

hvala,tudi jaz upamuser posted image

clock-img

19.11.2009, 09:04

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro!
Ja, baje je blo noro včeraj v mBju, mi je prav žal, da nisem več tam user posted image

Za seznamček: Aleks stoji (in naredi par korakov) ob opori 18.11.2009.
Pa mislim da je še napaka pri datumu pregleda: 8.3.2010.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malo pa bo orenk hodil

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem