writing-img

RE: Po SS spet v veselem pričakovanju

clock-img

15.12.2009, 09:28

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Kako ti pa preverijo, če je MV zaprt? Z UZ ali s pregledom?

clock-img

15.12.2009, 11:07

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

To se tudi jaz sprašujem. Kajti mene je ni pregledala z UZ. Rekla je, da zgleda zaprt in da bo drugič pogledala še z UZ. Po moje je bolj primeren za to UZ.

clock-img

15.12.2009, 11:11

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Po moje tud u UZ.

clock-img

15.12.2009, 11:19

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Sem pa lihkar prebrala odgovor Pušenjaka, da vaginalni pregled tudi velja.

Kako si danes ? user posted image kej plava po trebuščku?  Jaz sem bila včeraj pozorna, nekaj je blo, a ne morem reči da ravno user posted image . Ali to čutiš globoko v trebuščku al bolj površinsko ?

clock-img

15.12.2009, 11:42

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Zdj je šel glih moj lubi delat, pa je še mal šel bušika božat, pa ga je čutu.... Midva ga vedno čutiva na levi strani od popka, drugače pa probaj roko držati gor, malo lahko pritisneš na bušika, sej ko ti UZ dela, ti tud pritisne, veš? Pol pa čakaš, čakaš... Je pa tako da morš bit res skoncetrirana, ker se to čuti zelooo nežno, kot neki valovčki, mehurčki, težko je opisat....

Piše pa na ringaraji, da v tem tednu se lahko čutijo že neki nenadni gibi, sunki, to pa pomeni, da se user posted image kolca hahaha.....

clock-img

15.12.2009, 18:36

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Čao,

kako smo? Jaz kar dobro. Danes sem se zjutraj opogumila in šla malo v šoping, ampak res zjutraj, ko so se ravno trgovine odprle in še ni bilo gužve. Sem morala malo robe za darila nabavit, pa še razkužilo za roke sem si kupila v lekarni.

Potem sem pridno zavijala darila user posted image

Zdajle se pa počasi spravljam, da bi smrečico postavla user posted image user posted image . Pa lučke tudi že imam na oknu user posted image

Je pa res, da me malo glava boli user posted image ah, saj bo

clock-img

15.12.2009, 19:00

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Midva mava pa sam venček na vratih, pa na mizi mam aranžma s svečkami, ostalo pa pride na vrsto malo pred božičem, da bo pravo vzdušje.... zdj se mi zdi še prehitro...user posted image

clock-img

15.12.2009, 20:05

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Evo, smrečica je postavljena user posted image user posted image Samo še vato moram kupit, da snegeca naredim user posted image
Jaz imam tudi venček na mizi - sem ga letos prvič delala sama in je čudovit user posted image

No ja, enim je prehitro, meni pa ravno prav, ravno zaradi tega, da imamo malo dalj časa praznično vzdušje. Pa še časa mam dovolj user posted image user posted image Po novem letu pa mi hitro pade tisti filing in kmalu vse pospravim.

Zdaj sem na mizo dala še angelčka in eno tako lepo svečko v obliki zlatega metulja user posted image Ja, danes mi ful dogaja user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 08:30

clock-img

divans1

pencil-img

2547

no, lepo....user posted image

clock-img

16.12.2009, 09:43

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Jutro punce!

Vidim, da ene že grabi praznično vzdušje. Lepo. Tudi jaz bom počasi začela smrekico postavljat. Ponavadi zraven poslušam še božične pesmi, da je vzdušje še bolj pristno user posted image . Božična darilca ste že nakuple ? Jaz nimam ideje kaj bi mojemu user posted image kupla.

Kako pa kaj bušiji ? Moj je še vedno ob večerih skoraj za eno številko večji.  Pa tak bolj trdi rata.  Se kateri še to dogaja ? Sem vidla Divans1, da si objavila post o otrdevanju trebuha.  A je to vredi al ne ? Po moje ne. Bom pa prebrala temo, da vidim.

Lepo se mejte!

clock-img

16.12.2009, 10:33

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Za otrdevanje trebuha je zdj še prezgodaj, je pa čisto normalno, da je zvečer buši večji....

Sam meni ni še nč zrasel, se mi zdi, da je skoz isti....user posted image Tako je bla tud moja sodelavka, ki je lani rodila, do 5.meseca ga ni nč mela, pol je bla pa prava bomba, js se s tem tolažim, pa še to je, ker smo prvič noseče, nam še kasneje zraste.user posted image

clock-img

16.12.2009, 11:29

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Saj bo zrastu kar naenkrat, boš vidla.  Boljše da ga nimaš kot da ti začne otrdevat kot meni. Ni fajni feeling.  Lih malo prej mi je začel, je trd ko nogometna žoga.

Sem prebrala in je vredi dokler ni odprt MV in dokler ne boli.

clock-img

16.12.2009, 11:43

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pa maš že velik buši zoyaeva? Pa ne vem, če ti že otrdeva, se mi zdi še malo zgodaj, jst mam tud zvečer trdega kot nogometna žoga.

clock-img

16.12.2009, 12:07

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Sm glih zdj mal po forumih brskala in pri večina nosečnicah, ki so bile prvič noseče, se jim je začel trebušček poznat nekje okrog 20.-25. tedna, tako da zdj tud še otrdevat ne more....

clock-img

16.12.2009, 12:14

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Mam že kr bušija veš. Malo zato, ker kadar se zredim, se vedno v trebuh. Sedaj sem se za 4kg. Pa še preden sem zanosila sem ga imela malo.  Mam pa trdega in lahko na primer tipam vrh maternice. 

clock-img

16.12.2009, 12:49

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Kako pa lahko tipaš vrh maternice?user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:06

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Zdravo punce!

Sem ravno imela obisk, zdaj vas pa berem.

Kaj točno to mislite z otrdevanjem trebuha?user posted image Še ne poznam tega izraza oz. težave ...
Tudi jaz imam zvečer večji trebušček, sploh če jem normalno večerjo, potem sem kot balon in je trebuh trd (pa saj je to normalno, a ne? saj ko nisem bila noseča, pa sem velik pojedla, sem tudi imela trebuh kot kamen user posted image )

Moji kolegici se do 5 meseca tudi ni veliko poznalo, tako da brez skrbi Divans1 - trebušček že še pride user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:07

clock-img

charlyka

pencil-img

823

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Kako pa lahko tipaš vrh maternice?user posted image

to pa tudi mene zanima user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:09

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Aja, pa še zanimivost - mene že trdi dni desno od popeka skos nekaj srbi user posted image
mogoče me moj user posted image žgečka user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:10

clock-img

charlyka

pencil-img

823

sem hotela napisat TRI dni user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:13

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Jaz pa poslušam radio pa imajo same christmas songs - oooooo kak fajn

BOOOOOŽIIIIČ user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ČOKOLADA, PA SVEČKE, PA CIMET, PA POMARANČE, PA LUČKE JUHUHUHUHU user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj čmo, mi pač dogaja user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:32

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Ko pristnem na trebušček mal pod popkom čutim en organ , kot zatrdlino, ne znam drugače opisat.  Vem pa da je to maternica, ker mi je G pokazala kje jo mam. 
Če je bušček mehek je ne morm kar tak otipat.

clock-img

16.12.2009, 13:33

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Fajn , tud jaz grem zdle kuhat in bom prižgala radio. Bova za migecom plesala zraven user posted image

clock-img

16.12.2009, 13:52

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Charlyka, mogoč te pa res žgečka....hahauser posted image

clock-img

17.12.2009, 10:50

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Dobro jutro user posted image !

Kako smo kaj?
Jaz sem se včeraj nekaj silila pospravljat, pa me je začelo kar fejst bolet v bušiju, tako da ne mislim več tega delat.

Kile so še kar na istem user posted image user posted image
Včeraj zvečer sem mi je ob pol polnoči zluštalo sendviča in sem ga seveda pojedla user posted image user posted image
Danes pa komaj čakam, da naredim kosilo - pire krompir, zrezki in špinača mmmm user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem