Tasa.m, ne nismo bili v sprevodu ... smo šli ob 10ih dopoldne na otroški živ-žav v ogrevanem šotoru pri nogometnem igrišču ... popoldne smo se mogli it pa babi in dediju pokazat. Kaj ste pa predstavljali?
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
Neži je blo všeč - kako so ji bile druge maske všeč?
Ma prvih 10 minut je bila vsa trda ... je bilo glasno (otroška muzika) pa veliko ljudi čudno oblečenih

... no potem se je pa navadila in sem jo lahko dala na tla, pol pa ni bilo ovir in je šetala naokrog (jaz pa 2m za njo) pa ko so bile pesmice je plesala in občudovala maske ... pa nad helijevimi baloni je bila čisto inpresionirana

... moram pa rečt, da je bilo čebelic kar precej, samo jaz sem tamali malo kostum predelala in je bila tanaaaaaaj lepša

.
Hja Pika Nogavička je kul ... no sicer bol za punčke

... mogoče pa če mu narediš kratke oranžne štrleče lase pa vsak štumf druge barve in bo Pikec Nogovičko

.
Men je tolk fajn, ko mi ni treba kaj pretirano premišljevat, kaj bo v naslednjih 2-3 letih naša flenča ... ima to moja mami čez, ko je čisto mahnjena na šivanje za otroke ... tak da za drugo leto imamo že kostumček za medvedkla doma ... potem bo pa baje rdeča kapica

... upam, da se bo tamala s tem strinjala, ker čene bo ravs pri hiši
O duš
Martka, a tako drago je to ... daj sporoči še ceno pri Aleksandri potem ...
< Sporočilo je popravil Otika -- 15.2.2010 9:26:12 >