IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m
Otika in potem se prtužuješ kako slabo spite
, jaz ne poznam spanca v kosu več kot 5 ur. Tudi če Lara fajn spi se jaz ziher zbudim ene dvakrat. Pa super za diplomo, kako se ti pa služba obeta, zdaj jo vertetno že lahko iščeš.
Ah
tasa.m saj kot sem rekla, je bil to le enkraten pripetljaj ... današnja noč je bila čisto svoja zgodba ... od enih pa do 3h ponoči nismo spali praktično nič ... samo vam povem, da imata tale dva moja lumpa eno hudo navezo. Namreč učeri, ko je bil moj dežuren prvo rundo, je celo noč lepo spala ... danes ko sem bila pa jaz do treh dežurna, ga je do treh srala potem pa nič več in spala do 8ih

... samo zmagala sva pa midva in ni dobila vode. Je bila pa zjutrej prva stvar, ki jo je dobila v roke flaška z vodo, pa mislite da je lokala v šusu? Ne ne .. naredila 3 požirke in jo dala stran ... tako da pomoje je tale voda preko noči res samo razvada in ne potreba. Danes nadaljujemo
Ja
službo naj bi imela zagotovljeno na geodetski upravi, ker imam njihovo kadrovsko štipendijo ... samo upam, da jo bom res dobila, glede na zdajšnjo situacijo oz. da me vsaj za pripravništvo sprejmejo ...
Duda ... ja jo imamo, kljub temu, da sem bila sprva zelo proti ... samo sva ji jo pri enih 4ih tednih potem dala, ker drugače ni in ni hotla zaspat. Tak da sedaj jo ima pa striktno samo za zaspat v posteljici in je niti nikamor več s seboj ne nosimo. Tut v vozičku naprimer BP zaspi brez dude
Lonja, tole ste pa super ponudbo našli ... je še kaj frej?