čmrlika -
lepo počivaj. A bolniške ti ni nič omenil?? Če bi bila panika, bi verjetno ti, kaj praviš? Boš videla koliko boš psihično lahko pri stvari, če pa ne bo šlo, pa raje doma ostani in pazi na vaju.
girl79 - dobrodošla, Jaz sem tista druga iz Domžal, ki jo je rožca omenjala. Lepo, da si se opogumila in se nam pridružila
Jaz komaj čakam, da bo jutri zvečer, da uredim prodajo avta. To je pa res stresno... Pa še tipu je sam zunanjost pomembna, ki je mimogrede skoraj brezhibna. Tudi tisto kar je bilo odrgnjeno, je vse poštrihano. Avta pa še zalaufal ni ali pa se peljal z njim. Kot da ga mašina ne zanima
Eni so res čudni. In pol kliče in sprašuje bedarije, me prav živčno naredi. In komaj čakam, da ga jutri odpelje in upam, da mi pol ne bo več moril.... Sam upam, da bom lahko mirno spala, da me ne bo morilo...
Sem se mogla mal zlajat, bo prec mal lažje
.
3sonček3 - res imam srečo z G, vedno vse pove, pokaže, govori sproti. Se mal poheca k je moj mož velik in reče, da se ne čudi, ker smo malo večji. Se je pohecala, po kom ima tak izrazit nos, pol je pa še vprašala, po kom pa lulčka? Pa sem hitro rekla, da po meni sigurno ne
.
Zdaj pa grem našo činčilčko spustiti, potem pa v mižole! Lahko nočko!!!