IZVIRNO SPOROČILO: sara2007
Mama rožca - če ti je malo mi opiši tvoje okrevanje po CR ( pa tudi druge lahko)!!!!
Veš kakšno je - predvsem polno medikamentov proti bolečini in za krčenje maternice
To je tko na hitro, drgač pa v resnici:
1. ko se zbudiš si čist flegma in ne veš kaj se dogaja s tabo (si pač še zafixan

)
2. pol ugotoviš, da te pod popkom boli, sam k pa daš roko gor pa pojma nimaš, da maš tam trebuh ker je vse omrtvičeno
3. težko kašljaš, se smeješ ... ker te boli
4. nekaj ur po CRju te hočejo spravit na noge (enim je ratal meni ni, ker se še vsest nism mogla ne da se mi ne bi kej zvrtelo)
5. Po naslednjem obroku te hočjo spet na noge spravt in ponavadi jim rata.
6. Te seveda še vedno vse boli.
7. Potem so dnevi enaki dnevom in imaš občutek, da te še vedno vse boli. Po kakšnem dnevu ali dveh se počasi začneš spravljati na bok, ker ugotoviš, da ne moraš več ležat na hrbtu in gledat pajčevin na stropu.
8. Če imaš srečo, greš po 2 ali 3 dneh v navadne sobe pri int. oddelku, in dobiš eno ful super cimro, s katero se le režita. To seveda povzroča hude bolečine ampak po 3 dneh neprestanega smeha ugotoviš, da tablet ne rabiš več, ker te neha boleti predel trebuha. Omrtvičeno imaš pa še vedno vse.
Tko je dejansko zgledalo moje okrevanje po CRju. Je pa res, da se nism posebej posvečala tej zadevi, ker je bil Vid pomembnejši. Ene so pravle, da še po šestih tednih niso ble super

Zgleda je neprestani smeh pomagal in je mišice fajn utrdil
Je pa tudi odvisno od pacientke do pacientke. Aja, pa jest sm skor lih 6 tednov po CRju šla dam, tak da sem bila doma ko rožca (zato pa sm rožca

). Pa tudi že prej sem bila, sam omrtvičeno sem imela pa še tam kar nekaj časa

PA FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL ME JE SRBELO PRI ŠIVIH