Ojla, marčevke!
Se vam moram pohvaliti, da zdaj pa že imam nekaj malega za
. Je tašča zašila dekico in prevleko in še par drobnarij. Lušno. Edino problem je, ker je deka nestandardnih mer, tako da ne bom mogla nobene prevleke sama kupiti. :( Mi bo zgleda morala vse ona zašiti. No, pa saj nič hudega. Kar naj šiva. Bom vsaj jaz malo manj šalov in rut dobila, ker jih že nimam kam dati.
Ah, te naše tašče.
Kako ste pa ve z opremo? Že mrzlično nakupujete ali čakate na decembrske razprodaje? Ena je napisala, da bo kupila previjalno v Recinku. Zakaj pa je ne vzameš v paketu? Mi ni čisto jasno, kako to laufa. A potem lahko v Recinku kupiš tudi mimo paketa? Kako pa to, da imajo izdelke npr. od Lip Poljčane cenejše, kot jih imajo v Lipu? In ravno to previjalno sem gledala, da je precej cenejša. Nič mi ni jasno.
Kako boste pa z zimskimi plašči, bundami? To je kar velik strošek za eno samo sezono.
Ljubljančanke, jaz sem tudi za tortico, ampak drug teden imam spet neznansko natrpan, tako da mi ne bo uspelo. Ni me treba čakati, bom pa mislila na vas, da se vam bo kolcalo.
Čeprav bi vas tudi že rada spet kaj videla ... se imamo vedno prav lušno.
Urša, močno upam, da se bo tvoj trebušček umiril. Držim pesti.
Pikapolonica, Tjaša in še kar nekaj ostalih, pogrešala sem vas že.
Sicer pa tudi sama nisem bila pridna s pisanjem.
Pikapolonica, si pisala, da boš doma ostala šele 1. 2.
Jaz pa sem tudi ravno dobila odgovor iz sindikata, da res ne morem vzeti čisto nič dopusta mimo šolskih počitnic. Porodniško pa nastopim ravno z začetkom šolskih počitnic, tako da bom zgleda morala delati čisto do zadnjega, torej do 15. 2.
Pa naj še kdo reče, kako nam je v šolstvu lušno in koliko počitnic imamo.
Tjaša, Mladamamica in ostale, ne se sekirat zaradi kil, samo da so
zdravi, hujšale bomo že potem. No, saj mene tudi včasih malo zaskrbi, sploh ko se kdo preveč čudi mojemu ogromnemu trebuhu, ampak kaj čmo ... Smo pač noseče, a ne?
Ljubljančanke, kdaj boste šle kaj v šolo za starše? Jaz sem bila namenjena decembra, ampak imam dec. tako nafilan, da lahko potem samo še crknem. Sem preložila na januar v porodnišnici. A bo šla še katera - lahko gremo skupaj. Pa še nekaj: a katera ve, na koliko predavanjih mora biti tudi partner? Ker ves čas verjetno ne bo mogel z mano hoditi.
Pozdravček vsem puncam pa mirno kri ...