dobro jutro punce!
Evo pa sem nazaj v službi, konec izobraževanja. Sej ne da je to tolk luštno vsak dan poslušat sam ugotavljam da se mi nekako ne da bit v službi
.
Včeraj sva naročila voziček
in sicer Mutsy-a, za katerga sem se ogrela že na začetku. Kar v Baby centru, sem prečekirala polno enih tujih spletnih trgovin, bla sva tudi v italiji, pa se ga najbolj splača vzeti v Baby centru. Tam bom vzela tudi posteljico in pa previjalno mizo od Alplesa (planet), se mi nekako najbolj dopade.
Kile - ja meni gredo tudi gor kot za stavo
, sploh se ne bašem oz. se moram dostikrat kar malo brzdat da ne jem preveč pa sem šla že 8 kg gor pa sem polnih 24.tednov. Ampak bom že, stradat pa tudi ne mislim se bom kasneje ubadala s tem.
Paketek - bova vzela denar, rajši izberem sama pa si tem pokrijeva del stroškov.
Cunjice - zaenkrat ne bom kupovala nič, ker računam da mi bodo punce mlade mamice, ki jih imam polno naokrog kaj dale, pa bom kasneje potem kaj kupila.
Rožca -
ful si pridna z venčki, jaz ga bom kar pri naši cvetličarki vzela, pa samo tistega za na vrata, ker v stanovanju že tako trenutno fali prostora, ker mava tak rastur
.
Ljubljanska kavica - sem za 10.12., sem že shranila v koledarček. Lorelaj dolgo te ni blo tu gor, si se končno spet javila
. Tjaša ja je blo tud na Svetu, tko da si prava zvezda, sem
takoj rekla, lejo našo nosečko!
Urša-
da si boljše.
to je pa za vse uspešno opravljene preglede in pa dobrodošle nove , Branka si rekla da je mel
prekrižane nogice, pa se ni vidlo spola, pol je ziher
k je že zdej prava dama
. Tko je blo pr men
.
Bunda - sem že bila v dilemi kaj naredit, ampak zaenkrat še lahko zapnem, nekaj sem premišljevala da bi si začasno predelala en plašček da dam namesto gumbov všit zadrgo pa tako pridobim enih 10 cm (kasneje dam stran in bo spet plašček kot prej z gumbki), pa računam da bo to dovolj do konca januarja. Potem pa bom na porodniški pa ne bo treba več zgodaj zjutraj hodit ven na mraz pa se bom že nekako znajdla z debelejšim puloverjem pa šalom pa je lahko tudi odpeta. Pa mam v dobrem novo jaknico naslednjo zimo
.
Za konec pa še eno vprašanje, a še katero bolijo sramne kosti
?? nisem zasledila da bi kera pojamrala, mene pa zadnje čase fuuul
. Pa če je kateri znano s čim bi to omilila, pa seveda ne s kakimi tabletami, me rajši boli še naprej...Pa od časa do časa imam tudi bolečine v medenici zadaj. Predvidevam da je to normalno ker se širi vse skup?