Cer
Zimska ... iz kod pa si, da lahko novembra koristis rezervacijo??? Jaz sem razmisljala, da bi gala zdej, ko je gripa pri njih v vrtcu vzela iz vrtca in koristila rezervacijo, pa je ne morem, ker jo lahko le med junijem in septembrom, cez leto pa samo zdravnisko rezervacijo, kar pa preventiva ni.
Pikapolonca ... porod ... jaz se nisem pred prvim porodom nic ubadala z bolecino, ampak ko sem bila tam me je sicer precej bolelo, kot sem ze pisala tudi zato, ker ni bilo nobene babice v blizini in sem najhujse popadke prelezala na boku, namesto da bi ze "porivala". Moram rect, da me je kar precej bolelo, ampak prav bolecine se pa ne spomnim in je sla v pozabo takoj, ko sem gala dobila v narocje. In so mi rekli al zelim narkozo za notranje sive al kr na zivo (ce bi dobila narkozo, ne bi mogla takoj dojit) ... pa sem rekla, da ce sem ze porod prezivela, nej me pa se na zivo zasijejo.
To pa je bilo hudo.
Dojenje ... kot sem ze enkrat pisala ... ce ne bi dobila nastavka za dojenje, verjetno ne bi uspela dojit. Potem je pa zalaufalo. In sem dojila do cca. 1 leta, s tem da zadnje tri mesece samo na eno stran, ker mi je na eni strani zmanjkalo mleka ... hehe. Tudi to se zgodi.
Aja ... sem imela pa pred porodom kosarico A - tako velikost res ni pomembna.
Obseg trebuha ... zdej ga imam 97 cm, ampak ne vem kolk je bil na zacetku. Moram pa priznat, da sem ga imela na dan Galovega poroda 99.
Flaske ... pri galu sem imela Aventove, pa itak z nobene ni hotel pit. Dude smo imeli pa muellerjeve, ki so bile SUPER.
Mandarine ... zakaj so vama jih pa odsvetovali??? To je skoraj edino sadje sedaj, ki ga jem in po katerem me zacuda ne pece zgaga.
Rozca ... upam, da se vid hitro pozdravi in da, ce ze je tolikokrat bolan, da bo vsaj potem, ko bo sel v vrtec ze malo "prekuzen".
Kar se pa moskih tice ... sem tud jaz dons besna na mojga. Vcerej je imel Gala doma, kljub temu, da imamo vrtec placan in da imamo doma ogromno dela ... ampak ne ... pol mi pa rece, da ni imel casa nic pospravt in da ce se lahko se o cem drugem pogovarjava ... ja, jaz bi se, sam ce pa nc ne pospravi. Sej je dons 2 zehti opral pa obesil, ampak haloo ... pa sej je cel dan doma, jaz naj pa iz sluzbe pridem pa samo delam al kaj ... in tocno to je bilo danes ... ob 5-ih sva prisla z galom noter in sem pospravljala do 8-ih. Je tako pridno ustvarjal, da sem si lahko privoscila. Da ne govorim o tem, da sem imela trebuh kot kamen - pa mi prav, da nej mal pocivam ... ja, valda.
Zvezdici ...
za predstavitev.
Brcike ... se vedno jih cutim vecino dneva. Me je ze zacelo skrbeti, ce ta otrok sploh kej spi. V sluzbi me brca skoraj ves cas - zacne okrog pol devetih, recimo okrog 1-ih je mal miru, potem je mir okol 4-ih, 5-ih popoldne, potem pa se okrog 7-ih malo, pa ce se ponoci zbudim tudi brca. V glavnem cez cel dan akcija in to ornk brce, da se vse premika. In to cutim kako gre noga od enga konca do drugega konca. Ful lustno.
Sem pa ze zadnjic pozabila napisat malo vec o 3D UZ, ker sem bila tolk jezna na Strahovo, ker je tko na hitro vse naredila. Tezek je cca. 650 g in ce bo slo tako naprej, mi je napovedala, da bi bil na PDP lahko tezek ze cez 3500g - huh, kar cela kila vec od gala.
Obrnjen je pa se vedno navzdol, mi je pa rekla, naj mi moja G po 28. tednu pogleda posteljico, ce je ok. Je rekla da za to obdobje je kr v redu, ampak da se mora dvignit al nekej takega. S tem da je moja G rekla, da jo imam spredaj in zgoraj in mi jo celo pokazala, Strahova pa da jo imam nekje spodaj.
Sara2007 ...
... si me pa prav nasmejala (ce ti ne bo nic prinesel).
Rozca se enkrat ...
... za Bounty-je in Twix-e ... HAHAHAHAHA.
Bom probala pa danes dat gor se moje nove fotke, ce jih bom le imela cas pomanjsat in uredit.
Mal sem bila dolga, ampak ste spet napisale hmmm ... 5 strani?
Lp, Ursa