27.11.2009, 11:41
2098
Ja rožca in lucika, kakšna rožica večerja pred PDP-jem, pospravljanje, tega zadnjega bi bila najbl vesela. Sej je reku da naju bo ful razvajou k prideva domou, no bomo vidli kok se bo odrezou. Drgač pa moj mene ful rad vedno znova preseneča. Sm mu enkrat odkrila da mam zelo rada velike plišaste igrače in ker sem mela popoudne prakso v trgovini nisva mogla drgač komunicirat kot po telefonu. In seveda on je men reku da je na obisku pri fotru js sm mu pa vrjela sej je itak skos tam viseu, no pol k sm pa pršla domou se je pa prpelou k men (ne da bi pred tem kej sporoču da pride) in me pokliče po telefonu naj pridem vn, me je počakou pred vrati mi pokriu očke in me pelou do auta, v autu je pa sedela pou metra vlka miška, k jo je "baje" dau nrdit 8možno je kr je še nikjer nism vidla) in me je skor kap zadela, sm se kr mal zjokala. Tko da njemu presenečenja kr ratujejo morm prznat.
Glede šole mu pa ni nujno da gre, ker v NM P ne zahtevajo potrdila, v vsakem primeru morš plačat, tko da,... edin če si do takrat kej premisljo
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

sam so res večinoma vsi isti. Moj tudi nič ne ve o tem, da bi se mi mogl kej kupit, če mu že rodim
pa sem ga takoj podučila, da kaj si pa res zaslužim
,za mojega držijo vse vaše besede po malem
.
Mogoče une žoge za aerobiko največje velikosti
. Mi je prav nerodno včasih isto k me bulijo v balone, k da sem z vesolja padla
. sam povedale mi boste kje se prijavim.
Sem prov razočarana, sem upala, da si bom lahko večji modrc kupila, pa so mi še vedno vsi prov
pa upam, da bom pred porodom končn vnesla popravke in diplomirala...aargh
v bušiji zbudu k sm ga premetavala s svojim smehom. Tut js zagovarjam risanke, bolš kukr kake kriminalke, pa ninje, pa te nasilne filme.
uspela.