Ojla!
Gorenjke, če lahko zbiram med sredo in četrtkom, sem jes za četrtek, ker imam v sredo daljši delovnik :( A rečemo pol kar danes teden - 17.12.09??? Ura in mesto isto kot prejšnji mesec ob 16:30 v Tušu? Vabljene tudi ostale gorenjke, ki vas zadnjič ni bilo, ker sem mal na seznam pogledala in vas bo kar nekaj v KR rodilo - Lunka1,...
Joj Jassika, si tud mene prestrašila, upam res upam in držim pesti, da bo na pregledu vse ok. Tudi jes tako mislim, da če bi blo zlo hudo, bi te že danes napotili v porodnišnico. Prav maš, pozitivno glej, pa bo!
Včeraj sem prehodila zvečer ene 5km, danes sem pa lena kot ****sa...mogoče zato, ker sva prej z možem za pol urce zadremala...
Sem pa vesela, da je že skor konc tega tedna jeee!
Kar se tiče opremljanja sobe nič ne napredujemo, ker naju v Pikapolonci že od 6.11. nategujejo s posteljco, za omaro in komodo pa čakava predračun od mizarja. Hmm kaj češ... Upam, da nas ne bo čmrlek prehitel :) Zadnje cajte kar vse neki rodijo od 1-3 mesce prezgodaj :/ No moja sestrična je samo 10 dni prej rodila v soboto in to expess - ob 4ih zjutraj so jo peljali v MS, pred 5-o uro je bil že Gašper zunaj. Jes bi tud tak :)
A že kaj hodite na "Tečaj pozne nosečnosti" - Materinsko šolo/šolo za starše al kokr kol že rečejo... Mi2 začneva 6.1. :) Je kar neki težila, ko sem prosila za prestavitev iz 21.1., da kao se to hod v 8. mescu, ja seveda, pol mi lahk samo še domov pride predavat :) Da bom kao vse pozabila...saj bojo tam, ko bom rodila pa bojo že povedal kaj je treba delat, aliiii???
Ah nič grem pogledat, če se ja kakšen filmček snel, če ne pa v krpe počasi :)
Nočko