Jutro
!
A danes sem pa jaz prva, vse uživate v snegu
, no katera malo manj če je kje na cesti
.
Jaz že iz pregleda in najprej pridem not me sestra na......i zakaj nisem pršla po recept, če me je klicala...jaz jo gledam bukavo, kakšen recept, ja sej sm vas klicala en mesec nazaj vi pa ne pridete. V glavenem sm rabila 5 min da se ji dotajčila da z mano sigurno ni govorila, da zakaj bi se zmišljevala če živim manj kot km od ZD
, no pol je začela jemat nazaj in ugotovila da mogoče je pa res ona kriva in da me je pozabila poklicat
. V glavnem sem šele zdaj dobila recept za železo, ker sem mela malo prenizek hemoglobin, upam da ni to kaj narobe, jaz sem v redu, za otročka je to kaj problem al ne vpliva?
no ginekologinja mi je zmerila MV in je rekla da je super, dolg 4 cm in dobro zaprt
. potem mi je pa še naredila 4D ultrazvok. noro kako se je lepo vidlo, k da bi gledala zares, ma kako je lepa naša
, sm bla čist fertik
. Z rokico si je glih mencala po učki, zgleda je blo še čisto prezgodaj
.
Imam tudi pregled za glukozo in sicer 27.12., za kile mi ni rekla nič, sm se pa zredila v 5 tednih za 4,5 kg
, groza, upam da se bo zdej kaj ustavlo, ker drugač ne vem kam to pripeljalo....
Naslednji pregled imam šele 27.1. torej čez 6 tednov, sem mislila da bodo zdaj postali kaj pogostejši, pa zgleda da ne...prej na 4 tedne, zdej je blo razlike 5 tednov, zdej pa že 6
.
Kar se tiče trebuha pa čez dan še gre, zvečer in ponoči pa kriza, sedežna sploh ni več tak luksuz, če se človk ne more normalno razkomotit, spanje samo na boku me pa tudi že počasi ubija
, tako da komaj čakam da bo spet po starem. Se mi pa ne zdi velik ko pogledam tiste ki se že na koncu in da pomislim da bom jaz tud še taka jao
sej se ne bom mogla premikat če mam že zdej tolk problemov sama s samo
.
to je to zaenkrat, zdej grem pa naprej delat!
Lep dan!