Hoj vsem, sem v gužvi še vedno... kopiram post, ki sem ga zjutraj uspela majčicam prilepit...vam pa ne, ker me je dalo na we are sorry
Dobro jutro vsem skupaj! Zame po 4 dneh res dobro, ker sem se zbudila in predvsem kr naspala v svoji postelji!
Lubice moje, ...hvala vam iz vsega srca, ker ste mislile name...in držale pesti!
Rada vas imama ful, in je prijeten občutek, da veš da je nekdo vsaj malo z mislimi ob tebi, pa čeprav se ne poznamo osebno.
Evo, že šibam delat, časa za pisanje zdaj več nimam, se bom javila kasneje. V glavnem sva oba vredu, popoldne imam kontrolo pri svojem G , malo sem še slabotna, pa dve kilce mam manj
...
glavne izvide še čakam...razložim kasneje...
Lep dan vam želim, cartajte svoje sončke...jaz sem tajo tak prežulila...
je nisem tri dni vidla, mi je bla sila že zarad tega. ja nikoli ne vemo kdaj kaj pride vmes,zato jih je treba stiskat pa lubčkat...
aja, imela sem prej še pregled pri G, je ok... dam tajo spat, če bom še zmogla pridem gor, če ne pa se javim zjutraj obljubim...