ursa_p, jaz sem kupila take na odpiranje spredaj, preklop, kot benkice; ne one s preklopom na ramicah. tiste smo imeli za aidana tam za eno leto, pa so bili iz čisto tankega bombaža...in res ne preveč kvalitetni. ti so zdaj debelejši, pa še vse te robe imajo široke; se znajo kvečjemu skrčit in ne raztegnit. sem pa presortirala zadnjič škatle. in teh bodijev do 3 mesece imamo po moji skromni oceni kakih 40. ne morš verjet, kolk se tega nabere. seveda, ko pa je vse navadno v kompletu po 5 ali 6...če je pa po 1, so pa itak take cene, da moooraš kupit, če rabiš ali ne...
ja, jaz bi kr nekaj kupovala:))) si itak redko sploh pridem do kake trgovine, pol se mi pa meša...
no, danes gremo kupit posteljo. ne za bejbija, za mamo:))) bomo vrgli iz otroške posteljo ven (smo kupili 90 široko, ne vem zakaj me ni že takrat kdo po buči trešču). v glavenm, mali spi z nama. 2 metra je dosti za 3, za štiri pa niti ne...no, zdaj bomo vzeli eno 160 široko, pol pa nekak nakombinirali. ali bo spal mali v svoji sobi, pa se bo kdo lahko za zaspat k njemu vlegel (jaz seveda), in bova ata+mama+dojenček v spalnici spali. ali pa bo mali z atijem v spalnici, jaz pa z malim v otroški. ker vsi štirje v eni sobi ne bo šlo..sploh ker vem, da ko bom ponoči se vstajala (dojila, če bo bog dal), mi bo šlo na živce vso smrčanje in dihanje okol...jaz rabim mir in plac:) pa tako sem se včasih zgražala nad ločenim spanjem...zdaj mi je pa vseeno, sam da se naspim:)