Pozdravljene!
Mater, pa res čevkate ... sem rabila pol ure samo da sem prebrala vse
No, saj je prav, ane? Nam ni dolgčas ...
Tudi jaz sem imela danes pregled ... sem malo pojamrala, da me je zjutraj špikalo po nožnici, me je vaginalno pregledala in rekla, da glava je pa res zelo zelo nizko in naj kar ležim, da ne bom preveč prezgodaj rodila. Je rekla, da se vidiva čez 10-12 dni, če ne bom že prej rodila ...
Jaz bi še 2 tedna počakala!!!
Pa ko me je pregledovala me je zelo bolelo, pa je rekla, "ja kako boste pa rodila" ??? Halo??? Ne vem, hudiča, bom že
Dala mi je napotnico za porodnišnico, še enkrat pregled za tokso, naslednjič imam pa bris za streptokok. Dala me je tudi že na CTG - vse ok. Čeprav smo komaj srčka našli ... tako živahen je ta naš
, da se je stalno premikal.
Jaz pa sem pridelala 10 kg .. saj niti ni toliko.
Meni pa oprane plenice itd. visijo v zimskem vrtu - suhe že, pa zdaj ne vem, najbrž bom rajš šla počivat, kot pa peglat. Mogoče bom zvečer. Bom videla ... danes sem v otroški sobici nalepla še nalepke na steno - prav luštno je. Vse je v zeleni barvi - tudi vozek in posteljnina na posteljici. Love it!
Paradontoza - moj fotr jo ima .. pa mu je že precej zob izpadlo. Bi mogel it prej k zobarju. Je blo že prepozno, tako da ima zdaj neko protezo. Ampak ostale pa so mu kar poštimali. Tako da, v takem primeru se res splača k zobarju, ker ti res lahko pravočasno porihtajo. Ko pa je enkrat prepozno, pa nimaš kaj.
Aha, Tinca Malinca, dobrodošla!
Vedno več nas je, jupiiii.
Jaz mam pa občutek, da bom jaz naslednja na vrsti za rodit ... hm. Danes sem ravno dopolnila 35 tednov - gremo v 36. No ja, saj za porod je to kar ok, ane? Ampak če bom vsaj v 37., bom pa sploh vesela
Aha, naslednji pregled imam 26.1.
Lepo pišite še naprej, se mogoče oglasim še kaj zvečer.
Pa pa.