cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarke 2010 - 2. del

clock-img

26.01.2010, 11:40

clock-img

niwci

pencil-img

973

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Domnevam, da je brcko2 rodila. Mi je pisala iz druge številke, je pa edina po podpisu, ki bi lahko ustrezala. Sem prosila, da pošlje še nick. Sporočilo je prišlo ob 0:50, tako da ne vem, ali je rojen včeraj ali danes:

Ime mi je Tomaž Tobias. Na svet sem prišel z merami 3080-53-2. Pozdravček in poljubček. P.

Še eden user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke obema in dobrodošli novi pobi!

clock-img

26.01.2010, 11:40

clock-img

vaney

pencil-img

2581

zvesta, kolikor sem jaz razumela iz sms-a, ji UZ-ja niso delali...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

26.01.2010, 11:41

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

zvesta, kolikor sem jaz razumela iz sms-a, ji UZ-ja niso delali...

čudno... user posted image

clock-img

26.01.2010, 11:47

clock-img

niwci

pencil-img

973

Mater, ful pišete. Rabim vedno 1h da vas preberem, pa se trudim redno vsak dan user posted image

Nattasha
jst tud včasih komaj komaj naštejem teh 10 gibov, kak dan pa nadoknadi za vse nazaj. Je včiraj tako brcalo, da sem samo gledala. user posted image

cocochanel dobrodošla! Zdej pa res nisem pričakovala več še katere user posted image Vedno več nas je. To je super in ful lepo....

clock-img

26.01.2010, 11:49

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Moj bo oddal vlogo za očetovski dopust po rojstvu (mora jo vsaj en dan pred nastopom očetovskega dopusta).

No, čakamo poročilo valentinčice.

Jada - obseg naj te ne skrbi preveč. Koliko imaš pa razdaljo S/F? Jaz imam obseg tudi že cca en mesec isti (94-96 cm). S/F sm imela pa pri 37t3d 31 cm, kar je seveda malo. Mi je takrat delala hitri UZ in pokazal, da je vse ok (2800g).

clock-img

26.01.2010, 12:14

clock-img

bili83

pencil-img

349

brcko2 user posted image user posted image user posted image

jaz sem iz pregleda, nič novega, malemu očitno paše v hotelu mamauser posted image  sem pa že tečna sama sebi in bi res rada šla rodit...
naslednji pregled imam 2.2. (na PDP) v porodnišnici- 1. ctguser posted image  upam, da bom šla vseeno prej....

moram iti likat, se mi je spet nabral lep kupček, potem pa kosilo.

držite se...

clock-img

26.01.2010, 12:15

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 26.1. - mucica2,smuki,seya,zofy, bambi(ctg),julieb-UZ, dskubin(ctg), nattasha(ctg)

27.1.-zirafa76,lara73(ctg)
28.1.-rožca26,plouse,bauky,cappy, zvesta (uz+ctg)
29.1.-tejka,protina, Aja1

FEBRUAR
1.2.- vaney, julieb-ctg, MATEJKA_(ctg), bmwjka
2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg)
3.2.-ČikaPika
4.2.-Bmwjka
5.2.-Slomak
9.2.-Tinca Malinca

user posted image

clock-img

26.01.2010, 12:21

clock-img

Anonimen

danes imam nekam čuden danuser posted image šivam,pospravljam,ćistim....kot da....bo treba že it user posted image
čeprav imam res tak čuden občutek....nisem še imela svojih popadkov tako da....mi lahko katera pove...so res drugačni kot umetni??user posted image
ja vem kaj boste rekla "pri treh bi pa že lahk vedela" ampak žal mi je pri vseh treh sam voda odtekla in imela sem sam umetne popadke user posted image
na pomoooooočččččč user posted image

clock-img

26.01.2010, 12:53

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Ženske, dajte mi svetovat...imam možnost si sposodit košaro za naš voziček (Jane Slalom pro) od kolegice, zdaj pa sem dobila tudi možnost, da jo od ene druge mamice kupim za 100€, zelo dobro ohranjeno, rabljeno za enega otroka. Kaj bi ve naredile? Imele sposojeno ali kupile rabljeno, pa jo potem prodale naprej...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

26.01.2010, 12:54

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Ženske, dajte mi svetovat...imam možnost si sposodit košaro za naš voziček (Jane Slalom pro) od kolegice, zdaj pa sem dobila tudi možnost, da jo od ene druge mamice kupim za 100€, zelo dobro ohranjeno, rabljeno za enega otroka. Kaj bi ve naredile? Imele sposojeno ali kupile rabljeno, pa jo potem prodale naprej...

jaz bi si jo verjetno raje sposodila...

clock-img

26.01.2010, 12:57

clock-img

ČikaPika

pencil-img

350

Če bi imela v planu potem še 1 otroka, pol bi jo mogoče kupla, čeprav... bolj se nagibam h sposoji...

clock-img

26.01.2010, 13:49

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Pozdravljene punce!

moj obisk v P totalna groza. Delal so mi ctg, mi stresali trebuh, da biuser posted image zbudili in ko mi je prišlo slabo in sem bruhala sestra še zmeri ni odnehala s tem tresenjem in zbujanjem. Zato sem enostavno odpela ctg in odšla, ker takega ravnanja lih nisem pričakovala, pa tut doktor mi je sam to reku, da kaj paniko delamo, da sej ne rojevam.user posted image user posted image user posted image
Potem me je moj dragi odpeljal nazaj k moji G, ki mi je naredila ponovni UZ in kolikor je lahko je zmerla pretoke, tako da sedaj vemo vsaj to da naš user posted image  dobiva dovolj kisika in tudi to, da bo pač drobižek. Moja G je tut klicala v P, da kaj se grejo, da me ni na ctg poslala ampak na UZ, ampak je sestra pokomentirala, da kok sem bila nesramna da sm kr šla. (kaj je mislila da bom ostala tam in ji bila ropotuljica)
V glavnem želim čimprej zadevo pozabit in upam da bom imela dovolj časa da za rodit pridem v LJ P, ker v NM razen v primeru resnične nuje ne grem.

clock-img

26.01.2010, 13:50

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

HEj!

Čestitke vsem, ki so že rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image me pa še kr guramo naprej in čakamo februar.user posted image

Danes sem končno dobila odločbo za porodniško (je trajalo skor cel mesec). Zdej me pa neki zanima. Porodniška traja 105 dni, potem pa se začne dopust za nego in varstvo otroka. A znesek ostane isti kot pri porodniški, al kako je s tem??

Če katera kej ve o tem se priporočam.

čao

clock-img

26.01.2010, 13:50

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Ker je to lepa novica so čestitke posebej:

brcko čestitke tebi in tvojemu, pa obilo užitkov z vajinim sončkom.

clock-img

26.01.2010, 13:51

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Znesek za porodniško je za celo leto enak.

clock-img

26.01.2010, 14:07

clock-img

ančkica

pencil-img

58

lp! prosim za vaše mnenje

se javljam p o dolgerm času. danes sem imela pregled, pr 37 tednu. ultrazvok je pokazal da je plod velik za 34 tednov. seveda gre lahko za odstopanja. težak naj bi bil okoli 2300g. Poslala me je takoj na ctg, kjer je blo vse ok, moram pa iti še enkrat ta teden na ctg. če bo vse ok imam drug teden 2.2. zopet ultrazvok. Ugotovila je, da se posteljica tudi hitro stara. a ima še katera podobno situacijo? me je zelo strah da bi bilo kaj narobe. moram pa počivati.
hotela me je dati v porodnisnico, da bi tam pocivala, sam sem šla raje domov.
a ima katera podobne mere pri 37, tednu:
BPD:90
HC:312
AC:299
FL: 67,3

clock-img

26.01.2010, 14:12

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

IZVIRNO SPOROČILO: ančkica

se javljam p o dolgerm času. danes sem imela pregled, pr 37 tednu. ultrazvok je pokazal da je plod velik za 34 tednov. seveda gre lahko za odstopanja. težak naj bi bil okoli 2300g. Poslala me je takoj na ctg, kjer je blo vse ok, moram pa iti še enkrat ta teden na ctg. če bo vse ok imam drug teden 2.2. zopet ultrazvok. Ugotovila je, da se posteljica tudi hitro stara. a ima še katera podobno situacijo? me je zelo strah da bi bilo kaj narobe. moram pa počivati.

Da te potolažim pri polnih 38 na istem kot ti:

BPD:90,10
HC 309
FL: 68,6

Teža pa drgač okol 2600 tak da sem mal na boljšem.

clock-img

26.01.2010, 14:13

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: ančkica

ančkica, ne sekiraj se... očitno vsi neko paniko delajo...

jaz sme tudi v 37. tednu (36 3/7), pa so moje današnje mere na UZ takšne:

BPD 85
AC 273
FL 63

Ocenjena teža 1964 g

Tako da je moj bistveno manjši od tvojega.

Se mi pa zdi prav, da ti zdaj spremljajo stanje posteljice in če se res prehitro stara, da ti sprožijo porod. Teža naj te pa ne skrbi. Tudi če ne bo težek, bo po porodu pridobil.

clock-img

26.01.2010, 14:21

clock-img

mucica2

pencil-img

1716

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Punce, vem, da ste zdej v polnem pričakovanju, vendar pa vam vseeno pošiljam nekaj tortice, da se malo posladkate na moj račun user posted image

user posted image

Vse najboljše !! user posted image

clock-img

26.01.2010, 14:23

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Punce, vem, da ste zdej v polnem pričakovanju, vendar pa vam vseeno pošiljam nekaj tortice, da se malo posladkate na moj račun user posted image

user posted image

Vse najboljše !! user posted image

tudi od mene vse najboljše....

clock-img

26.01.2010, 14:23

clock-img

mucica2

pencil-img

1716

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 26.1. - mucica2,smuki,seya,zofy, bambi(ctg),julieb-UZ, dskubin(ctg), nattasha(ctg)

FEBRUAR
2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg)
3.2.-ČikaPika
4.2.-Bmwjka, mucica2
5.2.-Slomak
9.2.-Tinca Malinca

user posted image

clock-img

26.01.2010, 14:24

clock-img

mucica2

pencil-img

1716

zvesta: sm kr sama se vpisala na seznam za pregled user posted image (da ti malo dela prišparam)

clock-img

26.01.2010, 14:26

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 26.1. - smuki,seya,zofy, bambi(ctg),julieb-UZ, dskubin(ctg), nattasha(ctg)

FEBRUAR
2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg), ančkica(ctg)
3.2.-ČikaPika
4.2.-Bmwjka, mucica2
5.2.-Slomak
9.2.-Tinca Malinca

user posted image

clock-img

26.01.2010, 14:27

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

user posted image

PREGLEDI:

FEBRUAR
1.2.- vaney, julieb-ctg, MATEJKA_(ctg), bmwjka, valentinčica30 (ctg)
2.2.-mavo,niwci, jada82, bili83(ctg) 3.2.-ČikaPika
3.2.-ČikaPika

4.2.-Bmwjka, mucica2
5.2.-Slomak
9.2.-Tinca Malinca

user posted image  

sem še svoj novi pregled vnesla.

clock-img

26.01.2010, 14:28

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Valentinčica - kateri dr. je pa bil? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem