Mene je pa malo prej tamlajša zbudila, je izgleda nekaj sanjala, ker je takoj, ko sem jo malce pobožala, zaspala. Sem pa ostala pokonci, ker se mi je kri z nosu ulila. Jah, to se mi je večkrat dogajalo, dokler nisem začela hodit na krvodajalske, pol je bil mir. Ampak zdej bi to mojo odvečno kri mogu dobit
. Samo upam, da ne bo zdej vsak dan ponavljalo, mam že zgage in kisline vrh glave
Žirafa: Jaz si niti približno ne morem predstavljati tvoje situacije... Grozno...
Nekaj zagotovo vem: ni šans da zdržim brez mojega user posted image toliko časa in ni šans da bi bila sama z otroci -brez njega.
In da ne govorim kako daleč si od svoje familije user posted image
O ne ne... jz že nebi zdržala...
Res, svaka ti čast...user posted image
Žirafa, jaz te tudi občudujem, pogumna si!
Te pa močno razumem, saj bomo tudi mi kar kmalu v podobni situaciji - sami, pa daleč od vseh domačih, saj se kak mesec po porodu selimo v Anglijo. Jaz bom sicer mal na boljšem, ker bo

vsaj ponoči doma, pa kak vikend, bom pa večinoma ceeeele dneve sama z vsemi 3 otroci, tega me je še najbolj strah. Verejetn pa bom poleti z otroci prišla domov na morje, tko, da bomo nekaj časa tudi mi brez očkota (pa tudi gor bo šel pred nami, da vse porihta) - ampak pa z žlahto, ampak to vse se mi zaenkrat zdi še tko daaaleč, da ne delam nekih velikih načrtov. Mormo zalaufat, pa bomo vidli.
Ma bomo zgurale, boš vidla, še vse bo OK. Se bomo od časa do časa tle malo potožile, pa nama bojo punce malo pomagale na daleč z nasveti in objemčki.