IZVIRNO SPOROČILO: protina
čikapika maš pa res luštno muco.Jaz sem imela perzijsko pred 10-imi leti.Potem pa eno belo z dolgo dlako in na koncu še Garfielda.Sem prav nora na mačke.
Ja, tisto slikco od muce pasme Sveta Birmanka sem našla na internetu... moja muca je pa križanka med navadno belo mačko in Sveto birmanko - zato ni čisto taka, na smrčku ni enakomerno črna, pa nima belih nogavičk, in ni enakomerne svetle barve po trebuhu, ampak je vseeno ful podobna birmanki in ful lepa

, res...
Bi dala gor njeno fotko pa ne znam
Jz sm tudi nora na mačke

. Še preden sem zanosila sva z G naredila test za toksoplazmozo, ki pa je žal NEGATIVEN, tako da sva se morala odločit kaj in kako s to muco... Po posvetu z G sva jo obdržala - glede na to da ne gre ven iz stanovanja in ne je surove hrane oz. paziva da ne je hrane ki prenaša toksoplazmozo (tako da morava pazit zdej obe)

. Aja, moja muac pač še nima toksoplazmoze, ker sicer bi me že okužila, kolikor me non stop lupčka

...
Sicer sem pa prvič Sveto birmanko vidla pri moji teti, ki ima čistokrvnega samčka (cena se giblje od 700 - 1000 €) in se seveda takoj zaljubila v te mačke. In jaz bi jo rada sparila s tem samčkom, da bi vsaj enkrat imeli mucike - čim večji približek čistokrvne pasme...
No danes sem bila pri njeni veterinarki in mi je vse na dolgo in široko mal razložila... tako da se morava z mojim

zdej odločit:
1. jo sedaj dat parit, in bo mela mlade mucke čez 2,5 meseca...
2. sedaj potrpet tuljenje in jo dat parit čez cca pol leta, ko se spet gonijo (če se)
3. jo takoj dat sterilizirat (80 €)
Uf... sem se razpisala

, ni kej... nora na

...