Dobro jutro vsem!
Tudi jaz ne morem več spati, samo danes ni panike, ker sem ful fajn spala, sicer sem se ene dvakrat vmes zbudila, ampak samo enkrat sem šla na wc, drugače sem pa vedno takoj nazaj zaspala in sm spala do sedmih. Prav fino se počutim, spočito po dolgem času.
Včeraj sem imela pregled, sem vam še dolžna poročilo, in sicer imela sem samo uz, pregledala me ni (me je vprašala če mam kake take probleme da bi me mogla spodaj pogledat, pa sem hitro rekla da ne, sam da ni blo treba
, no pa saj problemov zaenkrat res nimam). Kile so ok, sem celo eno kilo lažja kot na prejšnjem pregledu (čeprav jih je še vedno preveč), pritisk sicer rahlo višji kot ponavadi sam je rekla da je ok, voda ok, po UZ-ju mi je povedala, da se je že rahlo spustila (s/f 36, prejšnjič pa 37), pa še za spol je pogledala in je rekla da je definitivno
, da nismo nič pridelal zraven oziroma ni nič zrastlo
, tako da zdaj sem 99% da je res
, 100% pa bom k sama vidim. Ziher je ziher
. Naročila pa me je spet 12.2. na pregled. Jaz nimam nič kaj ctg-jev, to ni njena praksa, to bo šele na rok, če se do takrat nič ne zgodi.
Včeri me je sicer nekaj rahlo šraufalo pa špikalo, ampak je minilo. Prav fajn se počutim, kr ne bi še šla rodit, hehe.
Včeri sm pol cel dan nekaj letala okol, sej mi je prav pasal se vozit z novim avtom. Pol sm šla še k svoji mami na obisk v Zreče, pol je pa moja najboljša prijateljica prišla k meni pa sva malo jedli in pili (sm malo vinčeka spila), da sva nazdravili za avto. Drugače lahko hitro kaj crkne
Drugače sem pa bila rahlo slabe volje včeraj, ker mi je
povedal, da imajo toliko dela v službi, da bo moral delat in v soboto in v ponedeljek
. Pa spet nič od podaljšanega vikenda, še krajši bo kot ponavadi
. Mi je šlo kr na jok, sam kaj čem, tako je. Sm misla da bova lahko še kam šla, pač da bova več skupaj, pa nč od tega. Če bom mogla it slučajno rodit upam da bo lahko šel zraven. Se že kar bojim kaj bo z njegovim očetovskim dopustom, da ne bo še tisto padlo v vodo.
mavo: ste zrihtal pri notarju?
sm te včeri spraševala če gresta v Avstrijo sam v ikeo al še kam?
nč vidim da sm se zelo razpisala, dost mam....