Dobro jutro punce!
Mater ste bile pridne s pisanjem, sem porabila kar neki časa, da sem vse prebrala ... fajn, res
Heheh, sem se kar nasmejala ob nekaterih komentarjih, hehe, predvsem ciljam na Ninček1, hahah, no, samo da vama je uspelo z baldahinom ... se pa ne bom nič čudila, če bo pri nama tudi tako, ko bova poskušala ... midva pri vozku kar nekaj časa nisva ugotovila, kam gresta dva dela, nakar sem jaz rekla, da sta verjetno brezveze tam ... no, čez čas sva ugotovila, da je to za lupinico gor namontirat .. eh, se zgodi ...
Mal več časa rabmo, hehe.
Drugače pa, ja, Žirafa76, super post glede denarja in sreče, popolnoma se strinjam, lepo je kaj takega prebrati, sploh če je življenjska zgodba. Kar
pogreje
Jaz tudi nameravam roditi na Jesenice - kaj pa vem, najbližje mi je, jaz sem bila gor rojena, pa ne vem, sem tudi nekaj kar dobrih kritik slišala. Moja ginekologinja sicer navija za Kranj (ne vem zakaj?!?!), ampak jaz sem se odločila!
Denar .... hm, moram rečt, da drugače z mojim kar dobro živiva zaenkrat - jaz imam sicer povprečno plačo, ampak on ima kar dobro. Ampak itak obnavljava stanovanje, tako da že nekaj let šparava za to, sedaj pa itak gredo vsi prihranki in še sprotni denar za obnovo, tako da si skoraj nič ne privoščiva. Vedno manj. Ampak jaz sedaj ne pogrešam nič, tudi cunjic si nisem več kupovala ... nič kaj takega. Veva, zakaj se odrekava. Sicer sem pa jaz itak skromna po naravi ... ne vem zakaj, pa nikdar nismo še prej doma slabo živeli - povprečno pač, pa še edinka sem. Ampak .... kaj pa vem, očitno je v moji naravi. Hm, tudi ko greva v trgovino, kupujeva poceni izdelke ... sem še mojega navzela ... Se pa spomnim, kdaj sem bla najbolj ponosna in zadovoljna, ko sem po koncu faksa - v absolventu začela delat vsak dan, starša sta mi nehala financirati, jaz pa sem zaslužila takrat 100.000 SIT na mesec in se mi je zdelo res veliko in kako fajn, kolk si lahko sedaj privoščim. Čeprav, danes če pogledamo, kaj pa je 400 €, pa še najemnino sem morala plačevat ... ampak meni je zadostovalo, pa še sem lahko kaj privarčevala ...
Skratka, sem čisto zadovoljna, sploh ne bi želela imeti kaj več, se mi zdi, da denar ne kupi sreče, in res, kot pravite, dokler imamo normalno, za hrano, obleko, stanovanje pa sem in tja kakšen priboljšek, se nimamo kaj pritoževat. Predvsem pa sta pomembna zdravje in ljubezen. Brez tega ti ves denar sveta ne pomaga nič!
Spoštujem pa tiste, ki se znate prebiti skozi mesec z minimalnimi dohodki in ste kljub temu srečni!
Kapo dol!!!
Včer sem bila pri zdravniku na pregledu mehurja .. vse ok, očitno ni bil mehur. Dala pa mi je ene vaginalne globule - Gyno - Daktarin, ker je možno, da me nožnica boli. Saj zdaj je ok. Je pa fajn, da mi jih je dala, ker imam še vedno močan izcedek, čeprav sem prejšnji teden uporabljala Boraks, ki mi jih je predpisala ginekologinja. Samo se prav vidi, moja ginekologinja je zasebnica in itak mi predpiše tak recept, ki ga moram sama plačat - so pa te Boraks bolj blage .... s tem, da mi nožnice sploh ni pregledala, kaj pa če ni šlo za tako blago vnetje?! No, splošna zdravnica mi je pa te predpisala, ki jih zavarovalnica plača in so boljše, verjamem, da bo sedaj bolje. Eh, ti zdravniki
Danes pride na obisk kolegica, ki je prav tako noseča - 5 dni več kot jaz. Ful se veselim, vidiva se sedaj 1 krat na mesec ali manj - prej sva bili sošolki, samo se je preselila čisto na drugi konec Slovenije h
. Ampak sem fuuuuul vesela, da pride, da bova malo podebatirali ....
No, spet sem se razpisala .... jah no, če ste pa toliko tem obdelale
Vas bom še zvečer ali pa popoldne mal prebrala!
Lep sončen dan še naprej!