Čeprav še vedno mislim, da če so ženske včasih rojevale po 10-krat ali več, pa ni bilo nobenih protibolečinskih sredstev, pa so preživele bom tudi jaz. Me pa zanima kaj o te mislite punce, ki ste že rodile. Kaj priporočate?
Prvič EA, zelo zadovoljna, drugič naravno (ni blo časa za EA), tudi preživela. Po moje bo zdej spet EA, ker sem mnenja, da če se da, bi raje, da mi porod ostane v lepem spominu in ne kot nekaj zelo bolečega. Čeprav bolečina počasi izgine iz spomina
Seveda, so preživele (ali pa tudi ne) tudi brez EA, ker tega niso poznale, so jim pa verjetno kar eter dali pa cunjo na usta. Ma kaj pa vem, sej na koncu itak vsak po svoje, jaz sem mnenja, da pač izkoristimo to, kar nam stroka ponuja. Včasih jih je tudi glava bolela pa so enga ruknli al pa celo nič, ker aspirina pač ni blo, pa Boraxa tudi ne, so pač ženske živele z izcedkom, ki jim je tekel po nogah (ker spodnjic pač ni bilo).
Miljon

za našo twixy!
deodorant po porodu - najbrž ni glih najbolj fajn da se ful naparfumaš pa pol otroku glavo tam tiščiš, ko dojiš. Itak hormoni ful delajo in se potiš še bolj, kot drugače in si non stop pod tušem in pipo. Če prav ne gre brez, bi si jaz une kristale brez vonja umislila

.
žirafa - tudi mene je kr malo pretresla tvoja zgodba

In res se mi zdi, da vedno nekaj jamramo in nismo zadovoljni, pol pa ugotovimo, da sploh ni tako slabo oz. da imamo vse, kar potrebujemo za bit srečni. In to gotovo ni denar. (čeprav bi blo fajn, da bi ga vsi imeli viška

)
< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.11.2009 12:10:02 >