je danes prvič spal v veliki novi postelji... poprek user posted image
Naš tavelik je ravnokar imel 4, v taveliki postelji je nekje od 10 mesecev, pa še vedno ni našel položaja za spanje - vsakič ga dobimo drugač obrnjenega
zvesta - ampak si mela res srečo, ker si sprašvala kak mesec po tistem, ko so ble v akciji

- vedno lepše in lepše novičke, se mi zdi, da vse manj jamramo in se vse bolj veselimo prihoda novih članov in članic, pa tudi tiste, ki so imele težave, so se ven izvlekle. Kako je to lepo!
Jaz mam tudi še ful dela, se mi zdi, da mam večino stvari že od prejšnjih dveh, no uno taprvo kozmetiko bom mogla it v lekarno nabavit. Ampak moram pa še vse oprat in speglat, pa papirje uredit, pa kar ni in ni časa. Danes peljem tamaledva na RD, jutri G in pol službeno kosilo, pojutrjišnjem peljem dopoldne tavelikega na 1 pregled v bolnico in pol oba na atletiko, v četrtek na DM

Še dobro, da bom kmalu začela dopust in pol porodniško, ker če ne se res ne vidim ven - pa še to kaže, da bom mogla tudi potem še skakat kaj v službo, ker niti slučajno nisem še uspela vsega predat nasledniku