writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

30.12.2009, 13:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.12.2009, 13:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.12.2009, 13:53

clock-img

Anonimen

zimska saj bo ;) počasi ;)
tudi jaz se pridružujem ostalim pri čestitkah novopečenim mamicam....
user posted image user posted image
tudi jaz predvidevam da bom šla prej kot šele 8.2. user posted image sem čist na koncu....razpočila se bomuser posted image
noge matrajo...spim slabo....komaj že čakam da mine vse to...
tako da...srečno bejbeuser posted image user posted image

aja ena uporabnica me je nekaj časa kontaktirala za fonsko...ker mi crknu fonuser posted image prosim naj me še enkrat ker nimam njene št.user posted image
drugače pa lepo praznujteuser posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 13:56

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

aja ena uporabnica me je nekaj časa kontaktirala za fonsko...ker mi crknu fonuser posted image prosim naj me še enkrat ker nimam njene št.user posted image
drugače pa lepo praznujteuser posted image user posted image

Hej, to sme bila jaz :) Ti pošljem ZS še enkrat. :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

30.12.2009, 14:01

clock-img

Anonimen

hvalauser posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 16:24

clock-img

smuki

pencil-img

369

ZojaLara, ČESTITAM za oba korenjaka!!! user posted image user posted image user posted image

Uf, sam me je spet kr stisnilo, je imela ZojaLara na isti dan rok kot jst.
Punce, sej ne boste verjele, sam mi še zdaj nismo imeli MŠ user posted image . Je zadnjič klicala sestra, da bo šele v začetku februarja... ampak takrat pa jst res ne bom več hodila kam na okol. Niwci, ti si tud zdaj iz naših koncev, si ti že opravila MŠ? Joj, me je to kr jezi... pa res bi rada šla čez to, ker še nikol nisem bila.

clock-img

30.12.2009, 17:05

clock-img

mucica2

pencil-img

1716

zimska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled, ki je za tabo. 3400 g ob rojstvu pa je tudi zadosti a ne? Važno je da raste in da je vse ok.

smuki: ja to pa je res že malo pozno za MŠ. A nimaš možnosti it kam, da bi bila prej? Jst sm hvala bogu to že novembra opravla user posted image pa moj tudi

clock-img

30.12.2009, 18:12

clock-img

Storžica 81

pencil-img

245

ZojaLara sporoča!

Danes zjutraj sta prijokala na svet Gaber (2085g, 45 cm) in Klemen (1700g, 45 cm)!

Čestitke tudi z najine strani.....

Kot ste verjetno že opazile se jaz vam ne javljam prav pogosto, ampak vas vseeno prebiram. Zasledila sem, da ste me dodale na seznam PDP-jev, zraven lahko še pripišete, da je to moja prva nosečnost, roditi bom šla v Postojno, prihajam pa iz okolice Gorenje vasi pri Škofji Loki.
Lepo praznujte....

clock-img

30.12.2009, 18:19

clock-img

niwci

pencil-img

973

Punce jaz sem kar utrujena. Malo dela mi že jemlje sapo, pa hrbet me boli... Sva z mojim še malo čistila kuhinjo, no bolj je on, jaz sm mu bolj družbo delala, pa kake malenkosti zraven ponaredila. Mi trebuh tako otrdeva...
Mogoče pa ni vse tako slabo, kot sem prej pisala. Smo se danes malo pogovorili doma in mogoče bomo v novo leto zakorakali skoraj kakor sem si predstavljala....

Pozdravček vsem!

clock-img

30.12.2009, 20:37

clock-img

protina

pencil-img

322

ZojaLara iskrene čestitke.Lepo se cartajte.

No moj pregled je bil danes super.Kljub vsem težavam smo težki ca.1800g in ustrezamo vsem merilom.Sem tako vesela.Vse meritve so primerne 31.tednov in 5/7.

No sem ga prosila naj mi izmeri tudi MV,ker sem ga že pri 18.tednih imela skrajšanega in je nameril 17mm.Jaz sem zadovoljna.Se pa vidi lijak tako,da upam na začetek februarja.Sem se odločila,da prej ne grem:)

Tako,da če delamo vrsto bi jaz najraje šla po pustu,dogovorjeno.Se še našemim in krofov najem pa potem naslednji dan grem v P,ha,ha,ha.

Zdaj pa grem hčerko dat spat in potem še kaj natipkam.

clock-img

30.12.2009, 21:10

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

ZojaLara - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi izbirala datum, da grem rodit, bi izbtala 2.2.2010 ali pa 10.2.2010. user posted image V dopoldanskem času..... user posted image

clock-img

30.12.2009, 21:38

clock-img

smuki

pencil-img

369

Punce, jst imam pa eno vprašanje... če je res ali ne bodo vedele predvsem nosečke, ki so že mamice.
Danes s sestro gledava po stvareh kaj že vse imam in kaj še potrebujem, pa mi reče, da si naj v lekarni kupim tudi kamilice. Ona je morala (pred 12imi leti) pripraviti kamiličev čaj, katerega je patronažna uporabila pri prvem kopanju. Nikjer pa tega še nisem zasledila, da bi se v začetku umivalo oz. kopalo bebico s kamiličnim čajem.
Je to res?

clock-img

30.12.2009, 21:49

clock-img

bambi14

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Punce, jst imam pa eno vprašanje... če je res ali ne bodo vedele predvsem nosečke, ki so že mamice.
Danes s sestro gledava po stvareh kaj že vse imam in kaj še potrebujem, pa mi reče, da si naj v lekarni kupim tudi kamilice. Ona je morala (pred 12imi leti) pripraviti kamiličev čaj, katerega je patronažna uporabila pri prvem kopanju. Nikjer pa tega še nisem zasledila, da bi se v začetku umivalo oz. kopalo bebico s kamiličnim čajem.
Je to res?

....to je odvisno od patronažne in njenega mnenja o kamilicah,.....delujejo protivnetno,...je pa tudi res, da lahko izsušijo kožo.

Meni je rekla naj pripravim, pa sem pozabla in sem vedno umivala z vodo in pri prvem kopanju še s trdim milom(trdo milo zaradi dodatkov, ki jih vsebujejo tekoča).
Drugače pa čimmanj kompliciranja,..oz. boš sproti vidla, če je tvoj bebek bolj občutljiv. Jaz sem postopoma vse sprobala, različne plenice, različne vlaž. robčke, kremice,praške, meščalce.....pa sem imela srečo in mala ni na nič občutljiva.user posted image

clock-img

30.12.2009, 22:22

clock-img

protina

pencil-img

322

Ja sem pozabila,naslednji pregled 14.01.
Smo pa že z glavico obrnjeni navzdol.
Tako je bilo tudi v 1user posted image in je do konca ostala tako.Upam,da bo tudi zdaj tako.

No pa lahko noč.

clock-img

30.12.2009, 22:41

clock-img

busybee882006

pencil-img

114

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Če bi izbirala datum, da grem rodit, bi izbtala 2.2.2010 ali pa 10.2.2010. user posted image V dopoldanskem času..... user posted image

Jaz bi tudi imela te datume, ali pa še 6.2.2010. Samo da sem doma do otvoritve olimpijskih iger.

A vi spite celo noč ali se tud zbujate pa potem ne morete nazaj zaspati? Jaz se zbudim vsako noč in nikakor ne morem nazaj zaspat, rajš grem potem psa ven spustit, pa cunje dat prat. zjutraj ko bi morala biit ko rožica sem pa čist fuč.

LP Vsem

P.s. Zoyalara - čestitke za dvojček!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil busybee882006 -- 30.12.2009 22:49:29 >

clock-img

30.12.2009, 22:56

clock-img

ninček1

pencil-img

699

IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

A vi spite celo noč ali se tud zbujate pa potem ne morete nazaj zaspati? Jaz se zbudim vsako noč in nikakor ne morem nazaj zaspat, rajš grem potem psa ven spustit, pa cunje dat prat. zjutraj ko bi morala biit ko rožica sem pa čist fuč.

jaz ponoči perilo obešam, likam, gledam dragega kako spi, kuham čaje, se sprehajam po stanovanju, gledam kako se dani.....v glavnem ...zelo pestro nočno življenje imamuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

clock-img

30.12.2009, 23:14

clock-img

ninček1

pencil-img

699

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch, smuki
6.1.- zvesta, nincek1,niwci,matejka
7.1.- aja1,babajči
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
, mucica2,bmwjka
13.1.- žirafa76
14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2,bauky,protina
15.1.-slomak,tejka
18.1.-vaney
19.1.-gapii27

user posted image  

[/quote]

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 30.12.2009 23:15:55 >

Tin, rojen 25.1.2010

clock-img

30.12.2009, 23:50

clock-img

Astralis

pencil-img

89

uf, punce, ste že začele rojevat in to same ognjene fante user posted image
do 3. februarja 2010 je po 9 zvezdnem Ki (DZK) še leto v elementu ognja 9,
po 3. februarju pa se zacenja letna energija bele prsti 8

po kitajskem horoskopu gremo na isti datum iz Bivola v Tigra...

kitajske razlage najdete vsepovsod, bolj kompleksna in zanimiva pa je metoda 9 zvezdni KI

LP, A.

clock-img

31.12.2009, 07:52

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

jutro žabe

vse še spite.... jes pa že pokonc-no ležečki za računalnikomuser posted image

lepo prebujanje

clock-img

31.12.2009, 08:21

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

ah, kje.... jaz sme vstala že ob 5h... sem že iz trgovine, tu krotim enga junca, pa čakam, da kolegica pokliče, da greva gledat za eno stanovanje...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

31.12.2009, 08:27

clock-img

bambi14

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro žabe

vse še spite.... jes pa že pokonc-no ležečki za računalnikomuser posted image

lepo prebujanje

user posted image enako na levem boku, ko hippo,...čakam, da se mala biba zbudi in grema k mesarju po biftek.njaaamiiiiiuser posted image

clock-img

31.12.2009, 09:56

clock-img

mucica2

pencil-img

1716

Pozdravček še od mene user posted image

Jst tudi zdej že ene tri dni al štiri se zbudim okol 3h pol 4h pol pa grem na wc, pol pa nekaj časa ne morem zaspat, pol pa zaspim in se zbudim nekaj čez 7. Tako da še ni tako hudo...

Mi smo pa tudi že iz trgovine, zdej grem pa biftek nardit, enga za nas, pa enga za k mojmu doma. Čeprav jst pa ga zdej ne upam jest. Ga samo nardim, drugi probajo in povejo če je treba še kaj dodat. Pol pa majo takega kot hočjo.

Potem ko pa to nardim grem pa k stari mami, pol pa še k mojmu (bova tam na večerji) potem pa nazaj k meni in bova tu počakala novo leto. Če ga bom seveda dočakala. DA ne bom prej zaspalauser posted image user posted image user posted image

NČ se kaj zvečer javim, uživajte user posted image

clock-img

31.12.2009, 09:57

clock-img

mucica2

pencil-img

1716

protina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljen pregled

clock-img

31.12.2009, 09:58

clock-img

mucica2

pencil-img

1716

IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

uf, punce, ste že začele rojevat in to same ognjene fante user posted image
do 3. februarja 2010 je po 9 zvezdnem Ki (DZK) še leto v elementu ognja 9,
po 3. februarju pa se zacenja letna energija bele prsti 8

po kitajskem horoskopu gremo na isti datum iz Bivola v Tigra...

kitajske razlage najdete vsepovsod, bolj kompleksna in zanimiva pa je metoda 9 zvezdni KI

LP, A.

glede na to upam da bo moj user posted image rojen po 3. februarju, da bo tigrica po kitajskem horoskopu, tako kot je njen ati user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem