Dobro jutro
pri meni samo jutro, ker celo noč nisem spala, najprej je
začel s tektonskimi premiki vse do 2.00 zjutraj, če ne bi to že doživela prek kakšnim mesecom, bi verjetno šla do p..tako pa sem dodala dve blazine, se podprla in enostavno čakala, da zaspim in da se umiri..no, je uspelo, ko me prebudi moja žirafa mala..Mami, mami..mislim, da je imela kakšne sanje in pol spet zaspim in še enkrat me zbudi...sem res
..
No,
je zlezel čist pod rebre, ker do sedaj je imel glavico dol, se mi zdi, ker je bilo prijetno hoditi, brcke sem čutila samo zgoraj, brez nadležnega praskanja s rokami v moj MV
, no sedaj pa nimam pojma..neki premiki so še zgoraj, ampak...
Pregled imam drug teden, ampak če bo kaj lahko grem k mojemu g., ga imam par metrov stran, p. pa 5 min. vožnje..uff...
Sedaj, ko so prazniki preč, me manj skrbi..
Drugače pa sem v 35 tednu, mislim, da imam s Koro enak termin, ampak od sedaj je vse novo zame, ker prejšnjič sem že rodila takle čas, tudi planirano, sedaj pa..uff..če zdržim do roka, grem pod nož točno 12.2...vsaj to vem...
..
No, ja..da si izboljšam razpoloženje, grem v trgovine malo...
....sem že zadnjič nekaj našla v Nextu za malega, tokrat grem samo malo na ogled...
, ker pride moj ta teden končno domov in ima tudi stvari za nas..
nič, imejte se punce, mi je lažje, ker vidim, da nisem sama v teh premikih...
papa