writing-img

RE: December 2009 IVF/ICSI

clock-img

30.11.2009, 19:23

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Čerčka babe, sem vidla da ste v šusu, pa sem prišla pošnofat. user posted image

Zarči in miš, sicer sem že zamudila, ampak mi je vseeno žal, da se ni izšlo po pričakovanjih. Sem pa vesela za obe, da gresta tolk hiter naprej. In sevede navijam.

Tanja, vidim, da so te za nosečko proglasili...user posted image Zdaj nas pa nikakor ne razočaraj. user posted image user posted image

Žižule porfavor, daj kaj javit kaj je s tabo. Upam, da me boš nadaljnih 18 mesecev samo opazovala, kako pijem pivo. user posted image

Barbi in kajši - svaka čast! user posted image user posted image user posted image

Pikovitek, kdaj si spremenila podpis? Za kufe/pivo, se bova mogli enkrat naslednji teden zmenit, ker mam opet full vse dni, pa še prehlad se me loteva.

Mišu,a pred tvojim ET pade kakšno srečanje? Mora mi noki dekce nazaj pripeljat. user posted image user posted image user posted image Poleg tega bi vas blo pa seveda tudi fajn videt. Med drugim. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

30.11.2009, 19:25

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

O Daisy helou, si le prišla iz ilegale user posted image .

clock-img

30.11.2009, 19:37

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Vsake tolko moram Pijič moj. user posted image Sploh kadar se toliko dogaja. user posted image Čeprav bi bilo boljše, če bi bilo malo več lepega za brat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

30.11.2009, 19:46

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Daisy moj, se strinjam da morš vsake tolk časa okol pridet, in da bi bilo res lepo, če bi začeli lahko same lepe stvari brat. Upam, da si fajn!!!!

clock-img

30.11.2009, 19:51

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Sem fajn, sem. Dons sem dobila vse papirje od CSDja. Moram priznat, da se šele zdaj, ko sem prebrala, kaj so o meni napisali, ugotovila, kolk fajn sem. user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 19:52

clock-img

blanč

pencil-img

3419

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Sem fajn, sem. Dons sem dobila vse papirje od CSDja. Moram priznat, da se šele zdaj, ko sem prebrala, kaj so o meni napisali, ugotovila, kolk fajn sem. user posted image user posted image user posted image

CSD? FOR WATH?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

30.11.2009, 19:53

clock-img

Aljonka

pencil-img

314

Zarja super da greš že v postopekuser posted image

Klavirka ne se dat sej bo boš vidla a boš kej kmal lulala?

Tanja a si že kaj boljše?

Torek, 01.12.
metuljci - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro opravi jutri!

clock-img

30.11.2009, 19:55

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

CSD? FOR WATH?

Deca mlatim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka pa ne hodiš na srečanja... user posted image user posted image user posted image

Ker si me lani na Vranskem spravila v tako jezikovno zagato, sem se odločila, da je čas, da se malo rusko naučim. Grem (upam, da v kratkem) gor. user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 19:56

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Daisy a prej res nisi vedela kolk si ti fajn? Super, zlata, prijaznma, pametna, simpatična....dost da se ti ne bo zdel, pa čist primerna za tist za kar so ti papirje poslali!!! Še boljš kot čist primerna!!!! Bravo bejba, zdaj pa punim gasem dalje! No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic user posted image ! Se zadovoljna.

Blanči kako si? Kako sta otročka? Upam, da ste zdravi!!!!!

clock-img

30.11.2009, 19:57

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Grem (upam, da v kratkem) gor. user posted image user posted image user posted image

Pejt, pejt, sam da nauš pol sam še vodko pila user posted image   user posted image  user posted image . A se res učiš rusko - to je zdaj resno vprašanje user posted image ?

clock-img

30.11.2009, 20:02

clock-img

blanč

pencil-img

3419

CSD? FOR WATH?

Deca mlatim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka pa ne hodiš na srečanja... user posted image user posted image user posted image

Ker si me lani na Vranskem spravila v tako jezikovno zagato, sem se odločila, da je čas, da se malo rusko naučim. Grem (upam, da v kratkem) gor. user posted image user posted image user posted image

Če boš potrebovala kakšno pomoč imam znanko, ki je tam že bila in ima čudovito malo miss.
Bogi decuser posted image

(Mark Twain)

clock-img

30.11.2009, 20:03

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic user posted image ! Se zadovoljna.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

30.11.2009, 20:04

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Daisy a prej res nisi vedela kolk si ti fajn? Super, zlata, prijaznma, pametna, simpatična....dost da se ti ne bo zdel, pa čist primerna za tist za kar so ti papirje poslali!!! Še boljš kot čist primerna!!!! Bravo bejba, zdaj pa punim gasem dalje! No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic user posted image ! Se zadovoljna.

Blanči kako si? Kako sta otročka? Upam, da ste zdravi!!!!!

Pija bravouser posted image  za jajčka.
Zdaj pa držimo pesti, da bosta kmalu pri tebi v kinderbetih ležala dva nagajivčkauser posted image
Mi smo hvalabogu zdravi z rahlimi vzponi in padci.

(Mark Twain)

clock-img

30.11.2009, 20:05

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Daisy a prej res nisi vedela kolk si ti fajn? Super, zlata, prijaznma, pametna, simpatična....

Že res, ampak ti me navadno v drugem stanju vidiš. V takem, ko se vsak vsakmu fajn zdi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala bejba.

No mene pa na GK čakajo otročki, danes sem znesla 6 celic user posted image ! Se zadovoljna.

Odlično! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem, kako mi je to ratalo sfalit. Odlično, se že bondajo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 20:08

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Dejzi lepo te je brat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

30.11.2009, 20:09

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Sonček, a Lovro že spi?

(Mark Twain)

clock-img

30.11.2009, 20:10

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Grem (upam, da v kratkem) gor. user posted image user posted image user posted image

Pejt, pejt, sam da nauš pol sam še vodko pila user posted image   user posted image  user posted image . A se res učiš rusko - to je zdaj resno vprašanje user posted image ?

нет

Kar se tiče vodke, jo bom pila samo toliko časa, da ti otroke odstaviš, pol greva pa s pivom dalje. user posted image

clock-img

30.11.2009, 20:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. Kaj pa Bernard in Lara? Dej povej, sta kdaj sinhrona?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

30.11.2009, 20:11

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Če boš potrebovala kakšno pomoč imam znanko, ki je tam že bila in ima čudovito malo miss.

Mislim, da sem bila pri tej tvoji znanki (saj to je una iz bolnice?) na obisku. user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 20:12

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Dejzi lepo te je brat.

jaaaaaa!!

pija, bomba, supersko!!!

zarči, kljub vsemu vesela zate, lubčka!

lepo in mirno noč vsemuser posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

30.11.2009, 20:12

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Dejzi lepo te je brat.

Hvala in enako.user posted image

clock-img

30.11.2009, 20:13

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

jaaaaaa!!

lepo in mirno noč vsemuser posted image  

Oj lubek, lahko noč tud tebi!!!

clock-img

30.11.2009, 20:14

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Mislim, da sem bila pri tej tvoji znanki (saj to je una iz bolnice?) na obisku. user posted image user posted image user posted image

To je ena ja, je faca a ne?Poznam pa še eno tu v Celju. Ti packa si bla v Preboldu pa me nisi pršla obiskat.

(Mark Twain)

clock-img

30.11.2009, 20:14

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Blanč, ne, z atijem jih pokata v sobi. Slišim samo smeh in ugapanje/prižiganje luči. Kaj pa Bernard in Lara? Dej povej, sta kdaj sinhrona?

Ponoči, ko spimo od 21h do 6huser posted image

(Mark Twain)

clock-img

30.11.2009, 20:16

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Ti packa si bla v Preboldu pa me nisi pršla obiskat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Je hotu dec domov eno tekmo it gledat in je bil že čisto živčen, pol pa ni blo cajta za obiske. user posted image user posted image

Zato jih pa mora vsake tolko dobit. Nič ni bogi.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem