writing-img

RE: December 2009 IVF/ICSI

clock-img

01.12.2009, 15:03

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Pa da še jaz dodam!

Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET.......v glavnem z Barbi sva počvekali, obe sva malo v transu zaradi visokih bet...ampak...UZ pa 16.12. Upam da bo tokrat vse OK.

kajsica, tole me je pa fejst razveselilo. bravo za betko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da boste 16. še bolj srečni ko zagledate user posted image

i belive i can fly....

clock-img

01.12.2009, 15:05

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

helou sonči gimnastičarka ima prvič v življenju vročino sicer čist malo, a čakamo, kaj bo. Že od nedelje.. drugače pa še vedno živahna pupa Lovro fletko, kaj počne?

abra, za gimnastičarko, da bo vročina čimprej mimo.. Mi smo tudi imeli 14 dni nazaj vročino, pa smo pridelali 6 bolezen, v 5 dneh je bil k rožica

i belive i can fly....

clock-img

01.12.2009, 15:38

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Kajši in Barbi bravo za visoko beto. To bo otrok drugo leto!!! Pa srčke vama želim 16.tega. Držita se.

Klavirka in S* žal mi je.....

Zdaj čakamo Piko ane? Dejmo Pika, nalulaj user posted image user posted image !!!!!

Abra naj se gimnastičarka pozdravi čimprej!!!!!

Ste kaj kuhale danes? 

clock-img

01.12.2009, 15:48

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image

Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata user posted image

user posted image user posted image user posted image ŠVOH ČRTICAAAAAAAA!!! JE GLIH TAK ČRTICA!!!!!! no, ni plusek, AMPAK ČRTICAAAAAAA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

To mi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

clock-img

01.12.2009, 17:06

clock-img

cukica

pencil-img

1698

Sonček33 se kr držim no,sicer me boli na desni strani tko da mal počivam pa jem tablete,...bomo videli kaj bo,...drgač pa menjam razpoloženje na 10 minut,smeh,jok,...

clock-img

01.12.2009, 17:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

cukica, žal mi je. Objem zate.

Abra, naj se mala gimnastičarka hitro pozdravi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

01.12.2009, 17:29

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image

Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata user posted image

user posted image user posted image user posted image ŠVOH ČRTICAAAAAAAA!!! JE GLIH TAK ČRTICA!!!!!! no, ni plusek, AMPAK ČRTICAAAAAAA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Iiiiiiiiii... črtica, črtica odebeli se

Ej stara... vidla fotko famozne črtice... ma to je čist ta prava črtika :))
Keri dan si od punkcije?

clock-img

01.12.2009, 17:29

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pa da še jaz dodam!

Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET.......v glavnem z Barbi sva počvekali, obe sva malo v transu zaradi visokih bet...ampak...UZ pa 16.12. Upam da bo tokrat vse OK.

To mi deli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima da je OK. Je cajt.

clock-img

01.12.2009, 17:32

clock-img

miska73

pencil-img

4167

A zdej na Piko čakamo?? Dej nalulaj kaj lepga, ker izgleda, da se je trend spet obrnil user posted image

Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti

S* in Kiwi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 1.12.2009 17:33:13 >

clock-img

01.12.2009, 17:34

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Sreda, 02.12.
Loremi - UZ

Fajn opravi!

clock-img

01.12.2009, 17:35

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Pika?

clock-img

01.12.2009, 17:38

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET...

vauuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

01.12.2009, 17:41

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pika?

pikaaaaaaa ???????? user posted image user posted image user posted image user posted image A naša Pika al naša Pikovitka ... kera zej ... ma sej ni važn kera ... naj bo pluuusssss user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

01.12.2009, 17:44

clock-img

pika74

pencil-img

6782

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pika?

pika cvika user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

01.12.2009, 17:46

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Pika, kr korajžno, dejmo, go, go, gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

01.12.2009, 17:47

clock-img

pika74

pencil-img

6782

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Kajši in Barbi bravo za visoko beto. To bo otrok drugo leto!!! Pa srčke vama želim 16.tega. Držita se.

se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image

S* žal mi je, da ni ratalo user posted image user posted image user posted image

gigi1  jaz tole tvojo črtico zelo dobro vidim in ni dvoma!!!
Bravo!!!!!!!!

clock-img

01.12.2009, 17:48

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Še ene 12 ur, pa bom lahko jokala...

clock-img

01.12.2009, 17:49

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Klavirka, se ne spomnim več. Tko nimaš kaj, kot čakat. Oboje je lahko.

Zvezdica, najbrž bo neki bolj blagega, upam. Vročina tko ni bla visoka, zdaj pa izgleda že skoraj ok. Bom vidla, kaj bo noč pokazala. Saj veš, kako je, ko je prvič... user posted image še noska ni imela nikoli zamašenega, do zdaj smo imeli res srečo, al pa ima tko super imunski sistem

Pija, kaj si pa ti kaj kuhala? Meni se že razmišlaj ne da več o tem user posted image

Gretka Piko74 čakamo, mogoče pa tut Pikovitka kaj v ilegali lula, tega pa jaz ne vem user posted image misim, da bo utri, danes samo navijamo user posted image

clock-img

01.12.2009, 17:50

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Še ene 12 ur, pa bom lahko jokala...

Ja sigurno boš jokala, tako kot mi, ampak od SREČEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

01.12.2009, 17:50

clock-img

Abra

pencil-img

2567

O Pika, sem ravno brala in pisala, ko si se oglasila user posted image

Jutri bodo solze sreče user posted image si vidla, trend pluskov se je spet navzgor obrnil, ti jutri nadaljuješ user posted image

clock-img

01.12.2009, 17:52

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pika joj kolk jaz navijam, da boš od sreče user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila zjutraj že tako razočarana, da spet ni nič. Pol sem pa tolk časa bulila v tester, da mi je še luč crknila. user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

01.12.2009, 17:55

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jutri bodo solze sreče user posted image si vidla, trend pluskov se je spet navzgor obrnil, ti jutri nadaljuješ user posted image

Sej mam že splaniran... popoldne imamo itak en pogreb (ena daljna žlahta, ki je niti nisem poznala... ma se spodobi it tja) in bom lahko na glas jokala tam... Saj noben ne bo vedu, da jokam zarad sebe...

clock-img

01.12.2009, 17:57

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Jaz sem bila zjutraj že tako razočarana, da spet ni nič. Pol sem pa tolk časa bulila v tester, da mi je še luč crknila. user posted image

kolk mi je ta filing znan........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

01.12.2009, 17:58

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

žiži user posted image user posted image user posted image tokrat srečno do konca!!!

kajšica in barbi user posted image user posted image user posted image za lepol beto!

pika in pikovitka user posted image user posted image user posted image naj bo plus!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

01.12.2009, 17:59

clock-img

Abra

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Sej mam že splaniran... popoldne imamo itak en pogreb (ena daljna žlahta, ki je niti nisem poznala... ma se spodobi it tja) in bom lahko na glas jokala tam... Saj noben ne bo vedu, da jokam zarad sebe...

Da se ti ne boš tam režala user posted image ker popoldne se ti bo samo še smejalo ...
Sam, a veš, da bi te malo po riti user posted image sej vem, da nočeš preveč pričakovat, samo malo optimizma pa ne škodi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem