IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Barbi, ma sem prav jezna na dr. D, kaj ti ima to za govoriti, da te takoj spravi v žalost in slabo voljo.
poglej, kakšna dva tedna nazaj je Atina tudi zvedela, da ima enojajčne dvojčke (je sicer v MB, pa vstavili so ji samo eno celico), pa ji noben ni rekel nič takšnega. Srce vse bo v redu, ker mora biti
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
TU SE PA MOREM PRIDRUŽIT
.
BARBI G Naj ti povem da sva na istem. Jaz tud nosim dva zlata enojajčna dvojčka

, kot ti je mismis povedala ( hvala mismis

). Bodi vesela, to so posebni otroci, tak da misli pozitivno, vse bo ok. Viš, moj

je bil prvo ful šokiran, zdaj pa že kar sanja dva

.
Zdaj bi te že mogla našeškat, če bi te mela tu, sploh ne poslušaj tega od gin. al pa ga zamenjaj, če ti to reče. Čuj vsaka nosečnost je lahko rizična tud z enim, to je stvar narave in , če nama je usojeno da bova imeli enoj. dvojčke, jih bova mele, a ne? Bodi optimistična! Punca, sprijazni se, da najina
imata dobro monicijo za enojajčne dvojče delat.
Naj vam povem da sem že včeraj dobila pri svoji G materinsko knjižico in slikico. Z malima je vse vredu in tudi bo.
Moj pravi zdaj ko sem dobila mat. knjižico se me mala dva ne bosta mogla kar tak znebit

, namreč se vsak dan po enih dvajst krat božam po trebuščku in pravim naj rasteta. Finta je pa v tem, da mi je G rekla da rasteta tak kot da bi bil en. V glavne ful lepo rasteta, proti pričakovanju za dvojčke je rekla.
uuuuuuu kak dosti sem napisala
LP babe
Anita