writing-img

RE: December 2009 IVF/ICSI

clock-img

21.12.2009, 22:49

clock-img

gloria

pencil-img

4900

.....čer punce....navijam za vas še posebaj bom pa držala pesti za našo Pikovit 24.12.user posted image ...ta datum imam jaz v lepem spominu ker sem pred vema letoma imela punkcijo na ta dan,in za tebe bo draga Pikovitka to najbolj srečen danuser posted image user posted image user posted image user posted image ....mislim na tebe.....

Sonček lepotec moj mali....fuuuuuul lepa barva kombinezončka ,pa smrekca je noro dobra....zadolžila te bom da mi 24.12. javiš novice od Pikovit ker jaz imam nori decemberuser posted image ...

...nočka babike....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

21.12.2009, 22:51

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

gloria, živjo.. asam žuraš al kaj... saj imaš prav...z veselje ti bom sporočila lepo novičko ...

mismis..sej vem, da zmerej zanga daš

tanja..ja moj mali fletko

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

21.12.2009, 23:14

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Wp - to ti zadnjič nisem napisala. Moj je imel v CE spermiogram še kar, ko sva prišla v Lj je bilo pa na prvem katastrofa in tudi naprej. Se spomnem v 2 postopku, ko se je moj ful držal - nič pil alkohola, pil čajčke, jedel vitaminčke in potem vprašal biologinjo kakšna je njegova sperma (on namreč ful na motiviran, da je zdej ful boljša...), ona njemu, sej veste, ni boh ve ka. Je bil jezen ko user posted image , da ga jaz še kdaj silim v kakšne eksperimente s čaji... Čeprav jih je pol še vedno pil in spremenila sva prehrano, nič sladkorja, bele moke...
Verjamem pa da imata vsega dovolj. Lažje je potem bit pameten, ko imaš štručko že v rokah... Ampak držimo pesti!!!!

sonček - user posted image  za smrekco in postavnega fanta na sankah.

Pa smo 4!!!

clock-img

21.12.2009, 23:54

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

zimske radosti

KAk cukerček!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

22.12.2009, 00:56

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

MISMIS - VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbolj ti pa želim user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

22.12.2009, 04:42

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Mišu moj, vse naj naj ti želim.
Naj se ti uresniči tvoja največja želja.
Lepo praznuj.

sonči lubčka nečakecu. Cukerćek je.

clock-img

22.12.2009, 06:19

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro!

user posted image

mismis, vseeee najboljšeee, želim ti veliko sreče in zdravja in da bi čimprej držala v naročju malo štručko!!

clock-img

22.12.2009, 07:43

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Mismisu naš vse najlepše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

22.12.2009, 07:44

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

zimske radosti

KAk cukerček!

pa prav za pojest......user posted image

Horny Teddy

clock-img

22.12.2009, 07:56

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Mišmišek, vse najboljšeeee user posted image !

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

22.12.2009, 07:58

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Mismis... želim ti, da bi vedno imela dovolj razlogov za veselje. Vse najboljše, draga moja.

clock-img

22.12.2009, 08:30

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

MISMIS VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNIDAN...DA BI ŠE NAPREJ OSTALA TKO FAJN PUPA IN DA BO 2010 TVOJE LETOuser posted image

...en dan prehitevamuser posted image saM ju3 mi ne bo zneslo pridit do raunalnika....

Nič se nisi zmotila hahahah.Po Mismiševo je danes torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2009, 08:37

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image                   user posted image

user posted image

MISMIS SAMO ZATE  VSE NAJBOLJŠE

clock-img

22.12.2009, 08:38

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

mismis - še iz moje strani. Bod še naprej tak fest punca in tista, tista želja naj se ti pa le uresniči! Sicer itak, da se ti bo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

22.12.2009, 08:38

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

.....čer punce....navijam za vas še posebaj bom pa držala pesti za našo Pikovit 24.12.user posted image ...ta datum imam jaz v lepem spominu ker sem pred vema letoma imela punkcijo na ta dan,in za tebe bo draga Pikovitka to najbolj srečen danuser posted image user posted image user posted image user posted image ....mislim na tebe.....

Srce zlato hvala ti user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2009, 08:39

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Tavelika...

NE že
lim ti da se ti izpolnejo vse želje, ker potem ne boš več imela kaj želeti. Želim pa ti, da se ti izpolni ravno toliko želja, med njimi tista najsrčnejša, ki ti bo polepšala življenje in te osrečila.
Ostani taka kot si, le taka si edinstvena...
Cmok, cmok, cmok, cmok user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

22.12.2009, 08:45

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Jaz mam pa danes rojstni dan, pa bom dobila veliko daril (no vsaj upam) user posted image user posted image user posted image , kje so moja darila????

No babe moj žabe, najlepša vam hvala za vsa voščila in čestitke, za svoj 53. rojstni dan si pa želim, da bi nam v naslednjem letu uspelo izbrati en tak dan, ko bomo imele vse čas, da se dobimo, da spoznam še vse ostale, ki so se do sedaj uspešno izmikale našim srečanjem, da vidim vse male razbojnike in princeske na kupu, vsakega malo požgečkam in uščipnem v knedlasta lička. Evo, moja mala skromna želja, a mislite da bo šlo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

22.12.2009, 08:58

clock-img

Anonimen

mismis, tudi iz moje strani - VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se ti čimprej izpolni tista največja želja!!!

loremi, kako kaže?

clock-img

22.12.2009, 09:09

clock-img

Reby

pencil-img

3844

mismis user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

clock-img

22.12.2009, 09:12

clock-img

Reby

pencil-img

3844

sonček - kakšen frajer in cuker je vaš Lovro user posted image . A veš, da se mi pa zdi na tej slikci mal teb podoben? Aja, mož je včeraj oddal na pošto paketek zate, da bo jelka malo bolj polna user posted image

clock-img

22.12.2009, 09:54

clock-img

pikachu

pencil-img

487

Vse najbolše user posted image user posted image user posted image .

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

clock-img

22.12.2009, 10:45

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image

MISMIS VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNIDAN...DA BI ŠE NAPREJ OSTALA TKO FAJN PUPA IN DA BO 2010 TVOJE LETOuser posted image

...en dan prehitevamuser posted image saM ju3 mi ne bo zneslo pridit do raunalnika....

Nič se nisi zmotila hahahah.Po Mismiševo je danes torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jap, naj bo tvoje leto!

.....in prišla je Živa....

clock-img

22.12.2009, 10:46

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Reby, hvala ti stokrat, dobila pošto. Sem kot malo dete...srečna...hvala Božiček... tele so še ful bl cort k moje... cmoka...

clock-img

22.12.2009, 11:31

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

MIŠ-MIŠKA- vse najboljše ti želim!!
Ps: da se na bom ponavljala, se pridružujem zgornjim čestitkam in res naj bo leto 2010 tvoje!! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

22.12.2009, 11:32

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

hvala vsem, ki ste pohavlile mojega fletkota ...miška73 vračam poljubčke nazaj obema fletkotoma...

mismis....ma če si pa kej želim, si pa želim tebe spoznat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem