writing-img

RE: December 2009 IVF/ICSI

clock-img

23.12.2009, 20:43

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

larči moja draga...kje pa je tadrug  Božiček? Kolk je to dete lepo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

23.12.2009, 20:45

clock-img

mojsonček

pencil-img

1068

PIKOVIT držim pesti...
user posted image

LARA kakšna srčica je tale tvoja pupika Zarjauser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

clock-img

23.12.2009, 20:47

clock-img

bit

pencil-img

1211

na hitro vas vse pozdravljam...

in se veselim jutrišnjih user posted image user posted image user posted image user posted image Pikovitinih novičk

šibam smrekco postavljat...letos zamujava.user posted image

jaaaa sej bom slikala....user posted image user posted image

pa pa

clock-img

23.12.2009, 20:49

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Ta druzga božička nisem še uspela pr miru dobit, ampak definitivno je!!
Hvala punce, šibam ajat, ker so noči pr nas porazne...kako je že una, saj po novem letu boljše bouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

23.12.2009, 20:50

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

LL to bo pa kmaluser posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 20:53

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Ko smo že pr naših lepotah, sonček, sem uni dan vidla tvojega v tistem temnozelenem kombinezončku....oh, Lovro...preeelep, čudovit fantek je! Super mami!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

23.12.2009, 21:00

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja vabljena na teranov liker sam prej javi, da naredim zalogo zate user posted image .

hmmmmmm totalni alkoholik sem izpadla, ha?user posted image user posted image user posted image Moram prej še hotel rezervirat....zadnjič sta padla samo dva ajsa....pot do MB je polna ovinkov in WP prijatlov.

Rentam napihljivo blazino user posted image .

clock-img

23.12.2009, 21:00

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

neki sem poštudirala s tole slikco...vidijo se pa rokice, nogice in glava...trup pa neuser posted image

TUKAJ

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

Pikovitek - doma vsi ful navijamo za jutri user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

23.12.2009, 21:06

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Pikovit navijam kot nora ( "kot" tud spustim zate)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punce vam bom kar danes zaželela lepe praznike, uživajte, ne jejte preveč user posted image , ker "trenutek v ustih, večno na bokih user posted image ". No tega ne dobesedno vzet, je pa dobra a ne? Skratka vse lepo vam želim, in da bomo v novem letu vse nekje bližje cilju, ki nas je spoznal in združil!!!! Lepo praznujte!
Tečem terančka delat user posted image

clock-img

23.12.2009, 21:07

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

LL (joj kako grozna kratica user posted image ) kako lep božiček, pravi cuker, nalepi v bližnji prihodnosti še tadrugega!

Bivša Pujsa Pepa krasen avantarček!!!!

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 23.12.2009 21:08:16 >

clock-img

23.12.2009, 21:11

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Pikovit sam za tebe sem pršla gor da ti povem da sem ju3 v mislih z teboj.....držim pesti...ti pa uživaj ob prvem pogledu na svojo pikico/ceuser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

23.12.2009, 21:40

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Pikovit...želim ti prelepo božično jutro   user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

23.12.2009, 22:34

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Punce moje zlate hvala,ker mislite name in držite pesti.UZ imam šele ob 10:20.Pa preden pridem iz MB bo trajalo.Javim kateri in bo prenesla naprej.

Rada vas imam prav vsakouser posted image

clock-img

23.12.2009, 22:42

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

mismis - najprej tebi z malo zamude a iz vsega srca vse najboljše, in naj se ti izpolni tvoja želja  user posted image   user posted image
Loremi - user posted image user posted image user posted image  lepo nosečnost ti želim
pikovit - stiskam pesti za jutri user posted image user posted image user posted image

sonček33 - kako lepo smrekico imaš, in Lovro kaki cukerček je , in kako je že zrastel user posted image

Fargi - iiiiiii, kako lepa slikica in kako lepo rastemouser posted image
LL - kako smo lepi kot božiček, samo eden mi pa manjkauser posted image

VSEM ŽELIM VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE, IN NAJ VAM BOŽIČEK PRINESE KAJ LEPEGA  ,  V PRIHAJAJOČEM NOVEM LETU 2010 PA ČIMVEČ PLUSEKOV, IN PA MALIHuser posted image

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

24.12.2009, 06:54

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro!

user posted image

miklarom hvala in lep pozdravček ti namenjam!

pikovit vso srečo!! user posted image  user posted image  user posted image

Dekleta, vsem želim, da preživite kar se da lep dan!

clock-img

24.12.2009, 07:08

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Loremi - hvala za kavico, evo tudi jaz imam že kuhanouser posted image in pozdravček in objemček nazaj, 

A sva očitno danes prve tako zgodnje, a vse še spijo,user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

24.12.2009, 07:43

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Ja, nekatere verjetno še spijo, vsaj če jim ni treba v službo it, nekatere pa že pridno v službah in upajmo, da se kasneje kaj javijo user posted image . Jaz zjutraj zelo redko dlje spim, no ob delovnikih je pa itak treba vstat za v službo, za danes sem si pa zagotovila dopust.
Za ponedeljek, ko grem na krvnega za beto, si ga pa nisem mogla, tko da bom potem šla v službo.

VSEM ŽELIM PRAV LEPE BOŽIČNE PRAZNIKE!!

user posted image

clock-img

24.12.2009, 07:54

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image

presrčkano....jaz sem se čist zaljubila......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

24.12.2009, 07:56

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Pikovitka še malo še malo pa bo 10,20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni je bil to lani najlepši dan v življenju. Držim pesti, čeprav vem da je vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

24.12.2009, 07:57

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Dans kao na dopustu, pa sem v kuhinji že v polnem švungu-mater, odličen dopust.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

24.12.2009, 07:57

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja vabljena na teranov liker sam prej javi, da naredim zalogo zate user posted image .

hmmmmmm totalni alkoholik sem izpadla, ha?user posted image user posted image user posted image Moram prej še hotel rezervirat....zadnjič sta padla samo dva ajsa....pot do MB je polna ovinkov in WP prijatlov.

Rentam napihljivo blazino user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

24.12.2009, 08:36

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Dobro jutro vsem skupaj,...

danes je pa lep dan, ker nam bo Pikovit sporočila lepe novičke. Dajmo stara, mi te čakamo, navijamo in stiskamo pesti zate kt pr norcih

Miklarom, hvala za voščila, ti pa samo še danes potem pa dopust user posted image user posted image user posted image  jaz pa fovš

Larči, tale gospa Božičkova je pa ta prava, super slikica...upam, da tudi gospoda Božička uloviš v 10 sekundnem mirnem stanju za eno fotkico

Zarja, kaj pa danes dobrega kuhaš, daj nam zaupaj, ti vedno pripraviš za take praznike full mojstrovine, da se mi potem še cel dan cedijo sline

Loremi, ti tudi doma, pa že tako zgodaj pokonic??? Jaz bi se, če bi bila doma, takle čas še full valala po pojstelji, no vsaj dokler ne bi naš user posted image  poklical.

Lučka25, kam pa potujete, da nas boš zanemarjala med prazniki

Pija76, teranov liker uspel??? ali ga bo sploh kaj ostalo za po praznikih

nč, gremo delat, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

24.12.2009, 09:21

clock-img

loremi

pencil-img

2184

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, ti tudi doma, pa že tako zgodaj pokonic??? Jaz bi se, če bi bila doma, takle čas še full valala po pojstelji, no vsaj dokler ne bi naš user posted image  poklical.

Jaz pa redko dlje ostanem v postelji, sploh če moj vstane in gre od doma, mu grem vsaj kavo skuhat. No za vikende pa skup mal poleživa. Dans sem pa itak mogla vstat, mam na večerjo povabljene še vse njegove domače (še čakam mojo mami, da mi pride pomagat), pa morm vse pripravt pa še mal pospravt, mam tako, ko da bi bomba not trešla user posted image . Sej vem, da ne smem pretiravat, ampak vsej mal morm pa reda nardit. No sej, če pa nebi mela vsega za prštimat, pol bi se pa še mal tamle po kauču valala user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
nč, gremo delat, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete user posted image user posted image

user posted image  user posted image

clock-img

24.12.2009, 09:26

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Pikovit, čisto malo še. Naj bo danes sončen dan, pa kaj če pada dež.

clock-img

24.12.2009, 09:41

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Pikovitka, srečno danes. user posted image

No, zdaj pa letimo, moram mojga pelat za 3 dni (seveda gre mala tudi zraven) na lepš za 16 letno obletnico. Madonca saj sva že pol življenja skupaj.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem