writing-img

RE: December 2009 IVF/ICSI

clock-img

25.12.2009, 07:49

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Dobro jutro in VESEL BOŽIČ.

Pikovitka, res sem ful vesela, da si zagledala user posted image . Za drugega je pa še čas. Zdaj pa naj tisti strdek zgine. Želim ti mirno user posted image brez zapletov.

clock-img

25.12.2009, 08:15

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro!

Pikovit, kr solzice so mi pršle na oči, čestitke in še celo za dva user posted image user posted image ! Želim ti lepo in mirno nosečnost brez zapletov, pa da bi tudi težave s strdki minile user posted image  user posted image !

Reby, hvala za kavico user posted image !

Vsm pošiljam lepe pozdračke in vam želim lep in vesel Božič!

user posted image

clock-img

25.12.2009, 09:03

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Vesel božič punce, a je božiček kaj prinesel?!

user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

25.12.2009, 09:11

clock-img

S*

pencil-img

3006

Punce, vsem skupaj želim, lep in miren božič!

user posted image

clock-img

25.12.2009, 09:59

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Srčice vesel božič!!!!!!!!
user posted image

Horny Teddy

clock-img

25.12.2009, 10:38

clock-img

Anonimen

Jutro.user posted image

ooo, kakšna lepa novička, pikovit!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Končno boš tudi ti dobila svoj zakladek!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE še enkrat!!!

Vesele praznike vsem!!!

clock-img

25.12.2009, 11:39

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Pikovit čestitam!!!

Juhuuuuu!!!  Sploh ne vem, kaj naj napišem, k so že ostale vse napisale....  Veselim se s tabo!   Verjamem, da maš mešane občutke in da od skrbi skor nimaš časa za veselje... ampak poskus dat prednost veselju prav? Skrbi pa ššššc stran... VSE BO OK!

Ta druga pikica ma še čas, da se pokaže.... za strdke pa tud HB, da so ti jih hitro ugotovil in poštimal! Ti sam uživeeeej!!!

Vsem želim lepe praznike!!!!

clock-img

25.12.2009, 16:27

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Pikovit čestitke in srečno do konca in naprej.

PUNCE LEP BOŽIČ VAM ŽELIM!

clock-img

25.12.2009, 20:12

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

V teh prazničnih dneh se umirite in si naberite novih moči, naigrajte se s svojimi otroki, pocartajte se s svojimi dragimi/drago, bodite sami s sabo, skratka uživajte. Čeprav bi bilo krasno, ko bi življenje uživali z veliko žlico vsak dan, pa na to ob vsem "norenju" dostikrat pozabimo. In da ne pozabim - vse vas imam rada!!!!

user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

25.12.2009, 22:26

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

pikovit- user posted image user posted image user posted image user posted image  za dva lepauser posted image user posted image  zdaj pa uživaj 1000/uro in lepo nosečnost ti želim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

25.12.2009, 22:26

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

mikla, kamot se nekrat dobiva in kaj skup ustvariva...če ne druega en čvekuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

25.12.2009, 22:27

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Pikovit...uno slabo novičko bom jaz kr mal zignorirala, ker mi gre na živce, da se more nekej zmer pojavt pa gužvat tm kjer ni treba

clock-img

25.12.2009, 22:28

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

goldy..iiii luštna slikca..cmokec

ma jaz bi zdejle kamot z vami spila en kofe pa kakšno rekla

clock-img

25.12.2009, 22:30

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

madona, a je lučki kdo sporoču tanartalepšo nivičko od Pikvitke?... ka zakaj pa ne bi še njim sonček sijal kot nam

clock-img

25.12.2009, 22:32

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Zdej že mal skupej pišem novoletne zaobljube...

...ena je ta, da bom začela pisat slovnično pravilno...
...pa ta, da si bom vzela en mal več časa za branje
...pa 3 kile dol...tole je prvič...sam ni kej, vse je enkrat prvič...
...na rr bom sam dva dneva v tednu

...

clock-img

26.12.2009, 07:55

clock-img

mismis

pencil-img

10486

dobro jutro vsem skupaj,

jaz imam na obisku moje male žabe (nečake) in žal ni časa za RR, smo čisto preveč zaposleni z igranjem, peko pišotov, gledanjem risank, risanjem slikic za na okno,...

tako da vam povem samo to, da želim vsem skupaj lepe praznike koliklor jih je še ostalo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

26.12.2009, 08:13

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

¸pikovit, čestitke tudi od mene. user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2009, 08:25

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

jutro user posted image  evo kavico za vse vas

user posted image

sonček33 - ja itak da se bova dobile , pa kaj skupi ustvarile , pa čvek zraven naredle in in kako kavico spileuser posted image

mismis - lepo se igraj in ustvarjaj s svojimi nečaki in lepe praznike še naprej, jaz pa grem na šihtuser posted image , pa saj še samo daneeeeeeeesuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 26.12.2009 8:31:39 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

26.12.2009, 09:39

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Dober dan punce mojeuser posted image

kako ste kaj?Vidim,da ima Mismis žur že ob 8 zjutrajuser posted image .Naši mulčki so bili pa včeraj pri nas in smo odvijali darila.Sta bila presrečna.Kolk ju je bilo lepo gledati user posted image .Danes pa malo miru.Upam,da ne bom prehitro reklauser posted image .

Meni je pa včeraj božiček prinesel fullll hudo torbico in denarnico od GUESSA.KOlk mam jaz rada mojega božička.Najbolj na celem svetuuser posted image .

Aha tole vam moram obvezno povedat,sploh tiste,ki poznate mojo zgodbo z debelo kravo.No včeraj je moj povedal,da će bo vse posreči,da bo gospa TETA in reakcija je bila.Ajaaaaaaaa.No to je bilo pa tudi vse.Nobenega stiska rok ali pa slučajno kakega veselja.No z tem je samo še potrdila,da kak šus od babe je.Res me boli,da se sestra ne more ali pač ne zna veseliti za svojega brata.user posted image Sem bila kar malo žalostnauser posted image Ampak v končni fazi me pa briga,ker sva midva trenutno presrečnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako toliko od mene.Punce moje uživajte še naprej user posted image

clock-img

26.12.2009, 09:58

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro!

a jej jej, a jst pa dans tolkle zamujam.
Miklarom, hvala za kavico!

Pa še mal tortice
user posted image

Sonček, zate tudi, sej iste 3 kile boš itak po novem letu začela zgubljat!

mismis, uživaj!

Pikovit, važna je vajina sreča, vem, da prizadane, da se njegova sestra ali ne zna ali pa noče veselit z njim oziroma vama, ampak to vama je le še potrditev, da bosta svojo srečo uživala zase! Poskusita se ne ozirat na to in uživata vsak nov dan posebej, aj so i dnevi od sedaj naprej čisto drugačni user posted image !

Lep dan želim vsem!

clock-img

26.12.2009, 10:08

clock-img

rojena77

pencil-img

99

Punce drage moje

Prosim za odgovore tistih, ki ste to že poskusile

Torej, sem 8 dan po Et, naredila sem test, pa se nič ne slepim, pač sem poskusila, no sprva ni bilo črtice ( jaz si razlagam, da vpliva stopke torej ni več), malo kasneje, recimo 15 min je pa nastala zelo močna druga črtica.

a to kaj pomeni?

Hvala vam, in lepo praznično soboto vam želim!

clock-img

26.12.2009, 10:56

clock-img

kimsy

pencil-img

904

pikovitka - najprej iskrene čestitke  za user posted image . Sm tooook vesela zate... Glede njegove sestre pa... Pri naju se tud njegova mama ni veselila, ker ji bom vzela sina user posted image (bolno) in brat prav tako ne... Zato pa se jst veselim toliko bolj. Ne sekiraj se, bodi srečna! Saj maš nas, ki se veselimo s tabo! user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

clock-img

26.12.2009, 11:43

clock-img

loremi

pencil-img

2184

rojena77, v bistvu na testih (no ne vem, če na vseh) piše, da je rezultat berljiv do 10 min po delanju testa, da kasnejši rezultati niso mirodajni in so lahko nerealni .... ampak jaz sem delala FS, pa je hitro pokazal + in tud sedaj se še vedno vidi, tako da ... bi lahko sklepali, da je pri teb v bistvu lahk to to, ampak da se pa prepričaš, pa test ponovi ... pa raje ga naredi spet 10 dan.
upajmo, da je to to user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

26.12.2009, 11:44

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Punce, tiste, ki vam je uspelo, a vas je kaj bolelo v trebuhu, še pred krvnim testom in tudi po njem?? Mene skoz boli, če pa dlje sedim pa še tolk bolj, kar nekak skozi cel trebuh in krči se pojavljajo. Tudi v prvč je bilo tako in res upam, da ne bo spet isti konec user posted image .

clock-img

26.12.2009, 13:27

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Punce, tiste, ki vam je uspelo, a vas je kaj bolelo v trebuhu, še pred krvnim testom in tudi po njem?? Mene skoz boli, če pa dlje sedim pa še tolk bolj, kar nekak skozi cel trebuh in krči se pojavljajo. Tudi v prvč je bilo tako in res upam, da ne bo spet isti konec user posted image .

Ja Loremi jaz sem imela take bolečine,da sem vzela Buscopan.Tako kot pred M.Tako da človek res ne ve ak je noseč al bo M.Tako da jaz sem skoraj vsak dan delala test in gledala.Sej vem noro ampak tile je zame prvič v življenju in se res mal noro obnašam.Dojela pa še itak nisem user posted image
Bejba nič negativno razmišljat.Zdaj lepo verjet vanj in bo,boš videla ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem