writing-img

RE: Mariborčanke VII.del

clock-img

04.12.2009, 10:46

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Rina22 si porihtala voziček?

ne šeuser posted image v pon grem v pikapolonico..

Če ne boš dobila nadomestnega ti jaz lahko mojega posodim.

Hvala, samo kaj bi pa ti pol mela?

Sem že študirala, kaj bom naredla, če ne bom dobila nadomestnega. Pa mata 2 kolegici vozička, ki ju več ne rabita, pa sta ju obe ponujali, ko sem še bila user posted image . Tak da bom eno prosila, ko ju itak ne rabitauser posted image

ly, hvala ti za ponudbouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 10:59

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Rina22 si porihtala voziček?

ne šeuser posted image v pon grem v pikapolonico..

Če ne boš dobila nadomestnega ti jaz lahko mojega posodim.

Hvala, samo kaj bi pa ti pol mela?

Sem že študirala, kaj bom naredla, če ne bom dobila nadomestnega. Pa mata 2 kolegici vozička, ki ju več ne rabita, pa sta ju obe ponujali, ko sem še bila user posted image . Tak da bom eno prosila, ko ju itak ne rabitauser posted image

ly, hvala ti za ponudbouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mam še jaz enega. Če ga nebi imela ti ga nebi ponujala. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

04.12.2009, 11:06

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Mam še jaz enega. Če ga nebi imela ti ga nebi ponujala. user posted image

Aja, še enega mašuser posted image Hvala ti vseeno. Če bom rabla, bom te prosilauser posted image

clock-img

04.12.2009, 11:07

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Kaj boste pa danes kaj kuhale? Meni se tak nič ne dauser posted image user posted image Pa še nič si nisem iz skrinje vzela, ker sem mislila, da bom šla danes na šolo, pa sem mislila, da se bom doma najedlauser posted image

clock-img

04.12.2009, 11:10

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijaveuser posted image user posted image

Se boš prijavilauser posted image

eh, neuser posted image user posted image user posted image samo mi je finta gledat to oddajo, ko vidiš, kak vse ljudje živijouser posted image

Jaz sem tudi rada to gledala. Ne moreš verjet kaj vse so ljudje pripravljeni priznat za denar.

clock-img

04.12.2009, 11:19

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Kaj boste pa danes kaj kuhale? Meni se tak nič ne dauser posted image user posted image Pa še nič si nisem iz skrinje vzela, ker sem mislila, da bom šla danes na šolo, pa sem mislila, da se bom doma najedlauser posted image

Jaz nič. Dragi cel dan dela in bo šel tam kaj pojest, jaz pa grem zvečer na večerjo oz. prednovoletno čago z društvom SOS telefon in ne bom jedla še kosila prej , samo za Tineja bom nekaj skup vrgla na hitro.

Ti pa napišem za prejšnje dni kaj smo imeli, če boš kako idejo dobilauser posted image : pečena bedra, krompir, solata, kremna zelenjavna juha s krompirjem in domači keksi, dušena zelenjava s kus kusom in hrenovka, špinača in pire, paprikaš s korenčkom in testenine, krompirjev golaž, goveji zrezki v omaki in krompirjevi svaljki,kisla repa, pečenica in fižol,... Več se pa ne spomnim.user posted image

clock-img

04.12.2009, 11:21

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Je katera gledala Trenutek resnice na TV3? Sem vidla reklamo, da bo spet. Zdaj zbirajo prijaveuser posted image user posted image

Se boš prijavilauser posted image

eh, neuser posted image user posted image user posted image samo mi je finta gledat to oddajo, ko vidiš, kak vse ljudje živijouser posted image

Jaz sem tudi rada to gledala. Ne moreš verjet kaj vse so ljudje pripravljeni priznat za denar.

Ja, samo res. Pa včasih te prav šokira, kak ljudje živijo, pa - kak si lažejo.

clock-img

04.12.2009, 11:23

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Jaz nič. Dragi cel dan dela in bo šel tam kaj pojest, jaz pa grem zvečer na večerjo oz. prednovoletno čago z društvom SOS telefon in ne bom jedla še kosila prej , samo za Tineja bom nekaj skup vrgla na hitro.

Ti pa napišem za prejšnje dni kaj smo imeli, če boš kako idejo dobilauser posted image : pečena bedra, krompir, solata, kremna zelenjavna juha s krompirjem in domači keksi, dušena zelenjava s kus kusom in hrenovka, špinača in pire, paprikaš s korenčkom in testenine, krompirjev golaž, goveji zrezki v omaki in krompirjevi svaljki,kisla repa, pečenica in fižol,... Več se pa ne spomnim.user posted image

Zdaj si me pa taaaak lačno naredlauser posted image user posted image Hvala ti za idejeuser posted image user posted image Bom verjetno kar špinačo naredla - pa še hitro jeuser posted image Bom namesto govedine kar hrenovko skuhalauser posted image

clock-img

04.12.2009, 11:28

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Mi pa bomo imeli osliče in zeljno solato.

clock-img

04.12.2009, 11:30

clock-img

marta82

pencil-img

5534

mmmmmmmm...
Dobra ideja za naslednje dni.user posted image Rib že dolgo nismo imeli.

clock-img

04.12.2009, 11:38

clock-img

rina22

pencil-img

3754

mmmmmmmm...
Dobra ideja za naslednje dni.user posted image Rib že dolgo nismo imeli.

Mi tudi ne - je že skrajni časuser posted image

clock-img

04.12.2009, 12:04

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Naj bi jih enkrat tedensko. Ampak dostikrat kakšen teden ven spustimo.user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Midve z Lijo pa sva spali zdaj 2,5 ure . Zdaj sva se na hitro najedli zdaj pa šibava ven, da bova vsaj malo zunaj 

Se tipkamo kaj..

clock-img

04.12.2009, 12:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

mmmm.. dobra ideja. To bo verjetno kar jutri. user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:11

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Vreme se je polepšalo zato pa boma midva vseeno šla malo ven.

clock-img

04.12.2009, 12:13

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Midve z Lijo pa sva spali zdaj 2,5 ure . Zdaj sva se na hitro najedli zdaj pa šibava ven, da bova vsaj malo zunaj 

Pridne.

clock-img

04.12.2009, 12:16

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kaj boste pa danes kaj kuhale?

Jaz imam pečena krilca in mehiško solato, Jan pa piščančjo juhico s kruhom in knedlčki.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

04.12.2009, 12:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Vreme se je polepšalo zato pa boma midva vseeno šla malo ven.

Ki pa to vidišuser posted image ? Tu je brezvezno in ni mi danes nikamor za ituser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

04.12.2009, 12:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pridne.

se strinjam user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:22

clock-img

botrca

pencil-img

14679

fižolova mineštra, makaronflajš, špagete z mletim mesom, enolončnica s sladkim zeljem, rižota, zrezki (bilo kakšni) v gobovi omaki, gobova kremna juha, cvetačna kremna juha, brokolijeva kremna juha...pa še pa še...user posted image

clock-img

04.12.2009, 12:25

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Meni se je pa zdaj taaaaak začelo dremat, ko je Timeja pod tem lokomuser posted image Zdaj grem nekaj malega pojest, pol pa tak pride moj domovuser posted image user posted image user posted image

Uživajte pa se tipkamo kajuser posted image

clock-img

04.12.2009, 12:26

clock-img

rina22

pencil-img

3754

fižolova mineštra, makaronflajš, špagete z mletim mesom, enolončnica s sladkim zeljem, rižota, zrezki (bilo kakšni) v gobovi omaki, gobova kremna juha, cvetačna kremna juha, brokolijeva kremna juha...pa še pa še...user posted image

najaaaaaaaamiiiiiiii, njaaaaaaaaamiiiiiiiii, njaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiii

clock-img

04.12.2009, 12:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Uživajte pa se tipkamo kajuser posted image

enako user posted image

clock-img

04.12.2009, 14:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Midva pa sva imela joto,kar iz piksne in posebej še slanino zravenuser posted image

zdaj pa malo rihtam poverpoint,da ga oddam......tadruga naloga je pa pretežka in se mi ne ljubiuser posted image

Zvečer pa tak po otroke....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.12.2009, 15:56

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kaj boste pa danes kaj kuhale?

Jaz imam pečena krilca in mehiško solato, Jan pa piščančjo juhico s kruhom in knedlčki.

botrca a ti za Jana stalno vse posebej kuhaš? user posted image
Jaz za Lijo kuham enako kot za naju. Nil več posebej. Razen, če imava kak pasulj ali pa tortilje, pico, pol ji naredim nekaj, drugače pa nič več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem