writing-img

RE: Mariborčanke VII.del

clock-img

05.12.2009, 09:00

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutrouser posted image

matcar, za neprespano nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saraya, zate za včerajšnji dogodekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da se danes že bolje počutišuser posted image user posted image

clock-img

05.12.2009, 09:01

clock-img

rina22

pencil-img

3754

botrca, hvala za slasten zajtrk in kavicouser posted image

clock-img

05.12.2009, 09:12

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro rina.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

05.12.2009, 09:26

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Grem v šoping. No moja mama gre pa rabi taxista. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

05.12.2009, 13:03

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

botrca, hvala za slasten zajtrk in kavicouser posted image

malenkost user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

05.12.2009, 13:04

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kaj kuhate danes?

Mi imamo krompirjev zos in hrenovke, Jan puranje meso in juhico.

Lep danuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

05.12.2009, 13:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj kuhate danes?

Mi imamo krompirjev zos in hrenovkeuser posted image

mi tudiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

05.12.2009, 13:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Hij hoj.....

smo bili leteči že danes.......zjutraj v trgovini,pa v Mullerju po plenice(bdw...imajo akcijo)...zaloge pa tak ničuser posted image ,potem pa še smo šli labode nafujtrat.
Sedaj pa sva z M sami,je zaspala, A je pri tašči,moj pa na je šel sedaj na dirkouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

05.12.2009, 13:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

saraya, zate za včerajšnji dogodekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da se danes že bolje počutišuser posted image user posted image

hvala user posted image ....ma ja bom že preživela...če sem do sedaj cel lajf..še bom včerajšnji danuser posted image

clock-img

05.12.2009, 13:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

No...danes če bo M znosna bova malo na relaks,čeprav bi morala delat za šolo.....imam full enih vprašanj za rešituser posted image ,pa ne vem,če bo izvedljivo.....drugače se bova pa igraleuser posted image

Zvečer pa malo kmete pogledam,potem pa je tak že nočuser posted image (bdw....Goran in Artur sta v finalu)user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2009, 13:34

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Hej punce. Na hitro prebrala, upam da nisem kaj ven spustila.
Saraya boljše je bit čudak kot pa dolgočasen povprečnež.
Super za Gajo. sem ful vesela.
Sem še kaj pomembnega spustila pri branju?

Jaz zabušavam, možek kuha kosilo (piščančja bedrca in riž). Popoldan bomo pa šli malo nazrak. Pa pogledat moram Survivera od včeraj.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

če ima slučajno katera pri roki kake fajn verze in misli za abrahama....se priporočamuser posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Saraya boljše je bit čudak kot pa dolgočasen povprečnež.

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2009, 13:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz zabušavam, možek kuha kosilo (piščančja bedrca in riž).

priden...........user posted image user posted image

clock-img

05.12.2009, 15:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Hij hoj.....

smo bili leteči že danes.......zjutraj v trgovini,pa v Mullerju po plenice(bdw...imajo akcijo)...zaloge pa tak ničuser posted image ,potem pa še smo šli labode nafujtrat.
Sedaj pa sva z M sami,je zaspala, A je pri tašči,moj pa na je šel sedaj na dirkouser posted image

katere pa? Ker smo mi tudi bili v Mullerju pa jih nismo dobili v akciji. Plačali smo 14,95€.

clock-img

05.12.2009, 16:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

če ima slučajno katera pri roki kake fajn verze in misli za abrahama....se priporočamuser posted image

Verzi - Verzi za abrahama
Verzi za Abrahama
Verzi za Abrahama - Verzi.com

clock-img

05.12.2009, 16:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dan.
Evo dopoldan nismo šli na Miklavža, ker se je ata tak dolgo rihtal, da smo ga zamudili. user posted image
Smo pa z Lijo atija peljali mal v Mullerja, Dma pa še v Interspara. Sem ga tak dolgo mučla, da je popustil in kupil na koncu Britta vrč. Zdaj nebom rabla več vode za Lijo kupovat, za AM. user posted image

Zdaj pa Lija panča, Tomaž pa gre počasi na roj,dan, tak da bova sami doma vso noč. Ker bo ta RD trajal do jutranjih ur user posted image Jah, veseli december je tu..nimaš kaj.

clock-img

05.12.2009, 17:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Hij hoj.....

katere pa? Ker smo mi tudi bili v Mullerju pa jih nismo dobili v akciji. Plačali smo 14,95€.

baby dry...ampak mali pakli+ vsi ostali mali pakli plenic pampersuser posted image

clock-img

05.12.2009, 17:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

meni se bo pa zmešalo zraven moje drage m danes.Cel dopoldan vse okej...odkar sva same,pa katastrofa.ko se je zbudila ob dveh,pa do sedaj se pizdi in vzganja ipiko,ker je nimam na rokah......pa vseskozi govori mama mama mama in to s takim tonom ubogim...pa joka zraven....Pa na postlo mi gre in skače gor,pa iz omar mi stvari vlači,skratka zdaj se ravno dere ko da jo koljem...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.12.2009 17:07:15 >

clock-img

05.12.2009, 17:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Dan.
Evo dopoldan nismo šli na Miklavža, ker se je ata tak dolgo rihtal, da smo ga zamudili. user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2009, 17:14

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Hij hoj.....

baby dry...ampak mali pakli+ vsi ostali mali pakli plenic pampersuser posted image

joj, kaj nisem prej tega videla. Mi pa smo vzeli kar velik paket, da mam zdaj 2.meseca mir. Imam spet polnoooo zaloge user posted image user posted image user posted image (2 mala paketa in 3. velike)user posted image

clock-img

05.12.2009, 17:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

meni se bo pa zmešalo zraven moje drage m danes.Cel dopoldan vse okej...odkar sva same,pa katastrofa.ko se je zbudila ob dveh,pa do sedaj se pizdi in vzganja ipiko,ker je nimam na rokah......pa vseskozi govori mama mama mama in to s takim tonom ubogim...pa joka zraven....Pa na postlo mi gre in skače gor,pa iz omar mi stvari vlači,skratka zdaj se ravno dere ko da jo koljem...user posted image

bit če bolje user posted image

clock-img

05.12.2009, 17:16

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Midve pa se greva najest-pop.malica (keksolino) pol pa šibava v trgovino po miklavža za ateja. Greva kar z avtom user posted image

clock-img

05.12.2009, 17:17

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dan.

ja če pa je res..če pa je huje kot baba, rabi tak dugouser posted image , da se jaz vmes porihtam pa še Lijo.

clock-img

05.12.2009, 18:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bit če bolje user posted image

naj se ti besede pozlatijouser posted image
Še zdaj se dere...je v stajici,ker ko jo ven vzamem,me prime za roko in me vodi po stanovanju,ni šans,da me spusti iz oči,pa asica je ugotovila novo igro...stole zvleče po celi sobi,pa hodi pod mizouser posted image ...vse dokler glava ne faše.....potem pa spet jok in stokuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.12.2009 18:17:08 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem