Živijo punce!
žabica22 ja smo dobili urnik, samo jaz sem bila včeraj tako neučakana, da sem hotla še pred predavanji kaj izvadet.
Dej mi povej, a moraš čisto na vseh predavanjih bit prisoten al kako je s tem, včeraj nisem nič na to temo zasledila, vem da je govorila za partnerje, ampak za nas nosečke pa res nisem slišala, da bi kaj rekla.
tinky upam, da se bo zadeva z dopustom tvojega moža uredila. Sem se prav razburila, ko sem brala tvoj post. Mislim, da so taki šefi, sploh pa ne zastopim, da je to ženska naredila. Kaj pa ima ona od tega, da bi tvojega takrat celega živčnega gledala v službi? Mislim, koza je, res. Ti se lepo pomiri in imej pozitivne misli, boš videla, da se bo zadeva uredila tako ali drugače. Tvoj dragi bo, ko boš ti šla v Rim, doma s Teom
.
Nimanorwen super, da so vama končno internet uštimali. Slikice od mucik pa le pripopaj gor, da se bomo še me malo topile ob gledanju teh malih cukrčkov. Dobro opravi še ta dva izpita, držim pesti zate. Seveda sem tudi tvoja sotrpinka v tem, ker imam tudi jaz še dva za opravit, pa semi sploh ne da, če sem čisto iskrena. Ampak, če mi ta dva rata naredit imam potem samo še eno seminarsko zoprno za narest in en izpit, ki mi je naravnost negravžen
, in sicer zaradi predavatelja, to je tudi razlog, da se ga lotevam učit že dve leti.
No, zdaj pa moram it delat, da se ne bodo tile moji fantje kaj jezili. Popoldan pa na šolo za starše, me prav zanima, če bo danes kaj bolj zanimivo. Včeraj mi je bilo kar simpatično, razen tistega zadnjega dela, ko so se šli malo reklamo za Neocelico. Sej je vse lepo in prav, je punca imela dobro predstavitev, ampak mi pa sploh ni jasno zakaj je bilo potrebno s postopkom odvzema nas vse posiljevat, ker itak to medicinsko osebje naredi in ne porodnica ali pa spremljevalec. Kr neki. No, sem mogla to povedat, čeprav ne vem zakaj, ampak sej ni važno.
Punce lepo se imejte na ta turoben dan, naj vam čimhitreje mine in naj hitro pride petek, ko imamo napovedanega sončka.