dan punce,
včeri sem bla tok crknena, tko, da se vam javljam danes. NO, DR. Pušenjak mi je povedal same lepe novice in me je čisto pomiril. Zgleda, da mam neko vnetje spodaj, mi je vse razkužil (peklo ko
), rekel je, da se nekaj malega dogaja spodaj, vendar ni nič kritičnege. Naredil mi je tudi vaginalni UZ (da je zmeril MV) in dolg 3,7 Cm (kar je super), je sicer malo zmehčan, vendar ni krize. Je bil pa ful jezen na une v P, kaj se grejo, da me tako strašijo in kaj za
majo za mert MV z roko, če ne vejo do kje sega MV. Potem pa je še zmeril našo bejbo, vse mere so ok, pa že 1650 g mamo. Se je pa naša gospodična obrnila na glavo končno. Pa zmenila sva se že, da mi bo 3.8. naredil CR. Res je car. Vse mi je razložil, povedal, vse kar me je zanimalo, pa še enkrat mi je potrdil, da je res punčka
. Moram se še vedno merkat, ampak vsaj nervozna nisem več, ker ni tok krize kokr so mi rekli v P.
Žabica22 - a ti ne bi šla še po drugo mnenje? Tale tvoja G je res mal mim, da te niti ne pogleda in ti nič pametnega ne pove. Upam, da popadki čimprej minejo in da bo vse ok
Vse tiste, ki še študirate pa svaka čast, res ste pridne in tako naprej. Držim pesti za vsako posebej, da čimprej opravite vse izpite.
uživajte še naprej in se tipkamo