Ojla punce!
Ma ste bile pa res pridne s pisanjem, a vam ni bilo nič vroče? Jaz sem vikend kar nekako preživela. V soboto je pri nas tako pihalo, da je bilo meni čist ugodno v senčni naše trte spodaj pred hišo, in sama sem bila skoraj večino dneva tako da sem bila pridna in se učila. Moj lubi je pa mal selu stvari, tako da spalnica stoji, tud pralni stroj imava že v kopalnici, sam kuhinjo je treba spucat pa še ene par stvari preselt pa bo.
Žabica22 super, da so se ti popadki umirili, sem prav vesela zate in za tvojo
. Le tako naprej, vsaj do 37t. Drugače pa ja, danes greva v MŠ (ob 16h), me prav zanima reakcija mojega dragega, ko bodo kazali porod.
Vidva tudi prideta, a ob 18:15?
Vsem, ki ste uspešno naredile izpite čestitam in prosim, da držite pesti tudi zame, da še jaz to uspešno naredim. Ugotavljam, da sem totalno napsihirana že od teh izpitov, ker sem danes sanjala, da me je profesor klical kdaj mislim naredit njegov izpit.
Mislim halo!?! Res morm čim prej nehat s tem učenjem. Sem se že s mojo
zmenila, da drug teden res neham in da bova samo uživali.
Tinky super za zabavo, da je uspela in je Teo užival.
Dreamy dobrodošla med nami.
Zavarovanje na morju! Ja tudi midva greva na otok, in to kar precej oddaljen (blizu Zadra), jaz sem kar optimist kar se tega tiče, glede na to, da vse lepo poteka že od začetka, da ni nekih večjih težav, poleg tega imam pa drugi teden (22.6.) pri moji G pregled, potem pa še 29.06. (to je tisti teden kot gremo potem na morje) pregled v porodnišnici. Tako da sem rekla, me bodo v porodnišnici še malo bolj preverili, bom prosila, da mi pogledajo MV, za vsak slučaj. Na morju se pa tako ali tako ne mislim nekaj naprezat, lubi je rekel, da bo ribe zorganiziral za kosilo, tiste dneve ko pa jih ne bo zna pa tud kakšne makarone skupaj spravit.
Kar se Corisa tiče, pa tudi ne krije po 30t, je rekla mami da se bo pozanimala pri eni kolegici če ima ona kakšna primerna zavarovanja. Drugače pa menda tista Evropska kartica porod krije. Se splača povprašat.
Še tole vam moram povedat, včeraj sta mi sestra in mami pripravile surprise Baby shower!
So menda cel teden skrivali pred mano, jaz pa niti malo nisem posumila, da se kaj grejo? Kar je res čudno, ker jaz zmeraj vse pogruntam, res imam prav talent za izvohat vse. Tole pa je bila organizacija na vrhuncu, so še moške prepričale, da so jim pomagali. Res je bilo tako lepo, da sploh nimam besed, sem bila tako ganjena, da sem se najprej zjokala, šele potem sem lahko sodelovat začela. Smo malo poklepetale, malo smo se nasmejale, popile in pojedle, pa še ene par igric so pripravile, mislim res so se potrudile. So pa izbrale tak super plac in sicer vaško brunarico, ki je direkt pod hribom, povsod okoli pa so drevesa, tako da je bilo super, vročina pa sploh ni do nas prišla. Res je bilo lepo!
Sem imela toliko svojega za povedat, da nisem uspela skoraj nič pokomentirat. Bom drugič! Pridne bodite in fino se hladite!