IZVIRNO SPOROČILO: Tinky
1o gibov moraš preštet v toku celega dne. Če
brca 10 minutu in naredi 10 gibov, se šteje kot 1x. V bistvu ga moraš v toku dneva čutit 10 x.
Upam, da sem razumljivo napisala
Joi vidš, lih danes zjutro sm razmišljala kako to gre...sam me glih tko še zanima, če npr. zjutri čutm kako se premika pa brca je to 1x, potem čez eno uro me samo 1x brcne in čez 20min spet 1x....to so potem že 3je premiki al kako?
drgač pa...evo mene, nardila še predzadnji izpit, diplome ne bom delala še letos, ker si bom status podaljšala. S selitvijo sva več al mnj končala (sam še kavč ju3 prpeljejo), previjalno imamo, voziček tud, pa košek, oblekce grem nasledn tedn iskat k tetam, zdej sam še te male "frčkarije". Aja, pa to papirologijo bom šla danes urejat... Se mi zdi da sem že kr mal pozna, da se mi že fejst mudi. 33. teden sm zdj.
Ginekolog - ja sej moj je tud tak, da celo nosečnost nism zvedla prov ničesar. Vem sam to, da sem noseča in da krkoli se mi zgodi, da je vse normalno. Ta ČE sm mela pregled pa prašam kolk je kej velik pa težek pa mi reče, da sej to je zadnjič meru...ja pa kaj mi mislš kej povedat al kaj?!?! Pa zdej majo nov UZ pa jst tko rečem, "o fajn, pol je bolša resolucija, mi boste lahko pogledli kjerga spola je"...in še preden pogleda na ekran reče, da ne, da zdej je tolk vse zgužvano not, da je težko kej razbrat. čist sm

pa zmeri razočarana pridm iz tm.
Nogomet - mi2 s fantom sva mela zdej par dni prov eno manjšo krizo. Moj je namreč zmešan nogometaš (trenira otroke nogomet in še trenira velicga in mali nogomet). To sem sprejela že zdavnej, da mu je nogomet takoj za družino. In vesela sem, da ima tak hobi...sam zdej te dni sm k kužek k čaka lastnika da pride on domov in da se mal pocrtava...on si je zdej za to tekmo s SLO:ZDA vzel 1h fraj (prej je pršu domov), na hitro sm dobila lupčka in že je letu pred TV, čeprov je blo še celo uro do tekme...no, jst pa surlo do tal. Pol se nism nč menla z njim, to je držalo do večera, k sm se pa začela kr jokat.

(zdej mi je prov smešno kako otročja sm včasih). No, in pol je še fora, da si je on zdej v parih dne zamislu da hoče nov LCD, da na plazmo ne bo več gledu...nisva neka bogataša zato je spet nastal prepir zakaj mormo zapravlat za Tv, če bi si pa lahko kej pametnejšga prvoščli. No, pa sm popustila, sej je res priden, pred kratkim so mu povišali plačo pa nej si prvošči nekej za svojo dušo.
No, pa sm se mal razgovorila. Sej berem vs redno, sam kej napisat mi je pa že problem ker težko sedim tolk časa pred PCjem.
Grem delat kosilo za dragega...
pozdravček vsem!