Joj, zdaj ste bile pa res pridne in se razpisale, sem kar ene pol urce porabila, da sem prebrala vse od mojega zadnjega javljanja.
Prav zavidam vam vsem, ki vam G povejo težo in velikost, meni ni to povedala niti enkrat
Sem pa na zadnjem pregledu imela porazno vodo, tako da moram jutri na kontrolo. Sestra v ambulanti mi je svetovala čaj za mehur, ki je prav za nosečnice. Pa ga pijem veliko manj, kot piše na škatli, ker se mi zdi fuuul močen. Če ga spijem 2x na dan, sem naslednja dva dneva na wc-ju vsake pol ure, kaj šele če bi ga pila čisto vsak dan. No, samo da bo pomagal!
novamami, očitno imava podobne razmere v službi, jaz tudi raje ne bi izgubljala besed glede naših ženšč, bom prav vesela, da jih eno leto ne vidim. Če je vse prav, grem samo še jutri delat, čeprav bi mogla že prejšnji teden zaključit, ker imam še toliko dopusta.....
Drugače je bil pa včeraj ornk shopping, tako da imam zaenkrat vse nabalvljeno, kar rabim za v porodnišnico in prihod domov, vsaj upam. Sem v BC zapravila 150€, pa me zdaj vsaj ne bo več skrbelo, kaj vse mi še manjka. Sem kupila banjico, pa podlago za zložljivo posteljico, še eno dekico, dve jogi rjuhi, malo tetra plenic in še newborn pamperske. Jooooj, kako so to fletne mejhne pleničke, se kar raznežim, ko jih pogledam, kako se bom šele, ko bo naš
v njih brcal.
Zdaj bom pa počasi začela vse prati, zdaj nisem še nič. Ne vem, se mi sploh ne zdi prezgodaj, no, jaz imam 1. avgusta rok, ampak imam kar občutek, da mali ne bo čakal do takrat....
Uh, koliko sem napisala, se vam je sploh dalo vse to brati?